Concept Creatie, Ontwerp Realisatie, Testen en Afronding

Concept Creatie

Een simpele, maar goed doordachte metafoor die op een pakkende manier vertelt waar je goed in bent. Concept Creatie, Ontwerp Realisatie, Testen en Afronding, elke opdracht begint met een onderzoek. Heldere inzichten zijn de basis voor een overtuigend concept. Tot we het concept hebben dat klopt, vernieuwend is en je boodschap perfect vertaalt.

Wij zorgen voor een verrassende en doordachte oplossing die jouw doelgroep aanspreekt. Hoe? Wij ontwerpen altijd vanuit een concept, het verhaal dat je wil vertellen. Door te luisteren en samen te werken maken we een ontwerp dat boven de concurrentie uitsteekt. Zowel online als offline weten we altijd te raken met ons design.

Door onze krachten op het gebied van web en communicatie te bundelen, leveren wij de perfecte oplossing. Door de interactie op te zoeken weten we mensen te raken en aan te sporen. We zijn altijd op de hoogte van trends en weten dat ook technisch te vertalen. Onze kennis en ervaring zetten we graag in voor jouw project.

Concept creatie, Ontwerp realisatie, Testen en afronding

Op basis van de door jou geaccordeerde wireframes, waarin dus precies staat hoe de website zal gaan werken, wordt het visuele ontwerp van de verschillende schermen uitgewerkt en gepresenteerd.

Na afronding van de realisatiefase wordt de website aan jou overgedragen en kan er getest worden. De site kan gevuld worden en je krijgt de tijd om alles nog eens goed door te lopen.