Eenvoudige website ontwerp “ONE page” – Bedrijfswebsite op één pagina

Uw bedrijfswebsite op één paginaina

Bedrijfswebsite op één pagina waar voorheen nog geluiden opgingen dat alle content boven de pagina vouw geplaatst moet worden, ontstaan nu zelfs sites opgebouwd uit één lange pagina; eenvoudige website ontwerp “ONE page”. Hoe houd je hier de gebruikerservaring optimaal? Welke usability issues moet je in gedachten houden bij het ontwikkelen van een one-page website de eenvoudige website ontwerp!

Een one-page website is een site die al zijn content en functionaliteit op één lange webpagina plaatst. Bovenaan de site staat in sommige gevallen nog navigatie. Dit leidt niet naar een nieuwe pagina, maar naar een andere locatie op dezelfde webpagina. Deze locatie kan dus ook bereikt worden door te scrollen.

Uw bedrijfswebsite op één pagina – eenvoudige website ontwerp “ONE page”

De one-page website is niet alleen een prima oplossing voor acties en productpresentaties, maar ook voor uw bedrijfs- of portfoliowebsite. Bestaat uw conventionele website uit half lege pagina’s? De one-page website biedt hier de oplossing! Met het unieke design is het mogelijk om alle webteksten en afbeeldingen onder elkaar te rangschikken. Dus geen ongebruikte ruimte op een pagina meer.

Alle informatie op een pagina? Met behulp van moderne technieken en de verhoogde internet snelheid is één lange pagina geen probleem meer. Het eeuwige scrollen wordt overbodig! Door slimme navigatie elementen belandt uw bezoeker met een muisklik op de juiste positie van de pagina. Bent u nog niet overtuigd? De one-page websites zijn erg populair op een desktop computer en daarnaast zijn ze ook nog eens uitermate geschikt voor het mobiele internet.