WordPress thema’s wel of niet gratis met het enige CMS

WordPress

We onthullen de beste gratis WordPress thema’s voor het maken van blogs, portfolio sites en meer. We hebben een selectie gemaakt van de beste gratis WordPress thema’s voor u om te gebruiken in uw projecten. Elk is niet alleen gratis te gebruiken en open voor het publiek, maar biedt ook iets speciaal en uniek.

Duizenden ontwerpers en ontwikkelaars

De WordPress gemeenschap is groot. Echt grote. We praten over duizenden ontwerpers en ontwikkelaars, tienduizenden schrijvers, en miljoenen gebruikers, die alle bijdragen aan het te vooruit duwen van WordPress. En een zeer populaire manier om dit te doen is het ontwerpen en ontwikkelen van gratis WordPress thema’s.

WordPress is natuurlijk niet het enige CMS (Content Management System) dat gratis beschikbaar is, maar wel de grootste. WordPress is open-source en wordt dagelijks door-ontwikkeld door mensen over de hele wereld. Er worden plugins gemaakt die gratis op de markt komen, net als themes. WordPress groeit de afgelopen jaren erg hard, de concurrentie daalt. Van WordPress zul je de komende tijd steeds meer horen!

Gratis WordPress thema’swordpress

Dit is een geweldige manier om een blog of website van de grond te krijgen. Je zou willen beginnen met het schrijven, over een onderwerp, je gaat niet voor het geld, een WordPress installatie met een theme is snel online. En zodra uw site is up and running, kan je aan de slag.

We maken voornamelijk websites voor starters, zzp’ers, en MKB bedrijven.
Een zzp website van een paar pagina’s kan al binnen 2 weken online staan voor een betaalbare prijs.
We werken vanuit Hoofddorp aan projecten in de Haarlemmermeer.

Skils:  HTML  – CSS   – Bootstrap  – WordPress   – PrestaShop  – OpenCart