Webdesign in Haarlem – Webontwikkeling met websites

By 6 mei 2017 januari 18th, 2018 Haarlemmermeer
Haarlem webdesign

Studiohoofddorp heeft al voor vele ondernemingen in de omgeving Haarlem en Haarlemmermeer een betaalbare en professionele website – webdesign opgeleverd. Een professionele website is een website die goed is vormgegeven qua gebruiksvriendelijkheid en gewenste uitstraling, maar bovenal een website die goed wordt gevonden in zoekmachines zoals Google.

Wij ontwikkelen websites in combinatie met het gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Met WordPress heeft uw website een goede basis voor zoekmachine-optimalisatie omdat deze technisch gezien al zoekmachine-vriendelijk is opgebouwd. Daarnaast is WordPress het meest gebruikte CMS ter wereld vanwege zijn eenvoud zodat aanpassingen snel kunnen worden gedaan.

Webontwikkeling in Haarlem en omstreken

Naast webdesign in Haarlem kunt u bij ons ook voor uw grafisch werk terecht. Dit betekent dat u al uw grafische zaken aan ons kunt overlaten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

(content in uw website) Teksten

Heeft u zelf geen tijd om teksten te schrijven voor uw website? Of wilt u het schrijven van teksten liever overlaten aan professionele copywriters? Wij helpen u indien gewenst bij het schrijven van teksten die niet alleen geschreven is speciaal voor uw doelgroep, maar ook geoptimaliseerd is voor zoekmachine marketing.

Natuurlijk doet Studiohoofddorp meer dan webdesign alleen. In tegenstelling tot de meeste webdesigners in Haarlem en omgeving is Studiohoofddorp een volledig internetbureau, wat inhoudt dat wij ons niet alleen met design bezig houden, maar ook met het omzetten van de website in de juiste programmeertalen.

Daarnaast zorgen wij er ook nog eens voor dat u door middel van een gemakkelijk CMS systeem alles in uw website gemakkelijk aan kunt passen. En als u er behoefte aan heeft verzorgen wij ook nog eens uw complete internetmarketing traject. Bij ons vindt u dus echt alles onder één dak.

Wij zijn een innovatief verfrissend internetbureau in de buurt van Haarlem en we helpen bedrijven, stichtingen en organisaties resultaat uit hun website te halen. We geven advies, verzorgen uw website en design, bouwen websites met open source technologie en bieden razendsnelle hosting & service tegen betaalbare prijzen.

Wat de reden ook is, een originele en professionele website kan een nieuwe dimensie geven aan uw bedrijf! We maken voornamelijk websites voor starters, ZZP’ers, en MKB bedrijven. Een zzp website van een paar pagina’s kan al binnen 2 weken online staan voor een betaalbare prijs. We werken vanuit Hoofddorp aan projecten in Haarlem, Haarlemmermeer en omstreken.