Laadtijd van websites is een van de belangrijkste factoren

By 10 februari 2017 januari 21st, 2018 Expertises Ontwikkelen Succesvol
Laadtijd websites

De laadtijd van websites is een van de belangrijkste factoren die de bruikbaarheid bespoedigt, de meeste internet gebruikers zullen slechts een site helemaal overslaan als het niet lukt om te laden binnen een paar seconden. Hieronder vindt u de samenvatting van de serie “Speed ​​Up Your Site” zal vinden. Dat zijn eenvoudige maar effectieve manieren om ervoor te zorgen dat uw website snel wordt uitgevoerd.

De laadtijd van websites is een van de belangrijkste factoren die de bruikbaarheid bespoedigt

Afbeeldingen: gebruik altijd de “Opslaan voor het web” functie opgenomen op beeldbewerkingssoftware. Beelden vertegenwoordigen de zwaardere belasting op vrijwel elke website dus zorg ervoor dat je ze optimaliseren.
Beeldformaten: afgezien van het optimaliseren van afbeeldingen is het belangrijk dat u de juiste formaat heb. JPEG-formaat is geschikt voor foto’s of true-color afbeeldingen.

Optimaliseer uw CSS: de meeste websites zijn ontworpen met CSS tegenwoordig. Zorg ervoor te aggregeren en reinigen van uw CSS. CleanCSS is een online tool die vergelijkbaar selectors zullen fuseren, verwijdert nutteloze eigenschappen en verwijder de spaties uit je code.

Gebruik een Slash op uw links: wanneer een gebruiker op een koppeling op het formulier opent “http://www.domain.com/about” de server zal moeten uitzoeken wat voor soort bestand of de pagina is opgenomen op dat adres. Als je ook een slash (/) aan het einde van de link de server zal al weten dat dit een directory pagina, waardoor de laadtijd van de site sneller gaat.

Gebruik de Hoogte en Breedte Tags: veel mensen vergeten om de hoogte en breedte tags op afbeelding codes toe te voegen. Die tags zullen ervoor zorgen dat de browser kent de grootte van het beeld voordat u het plaatst. Het resultaat is dat het een plek zal reserveren voor de beelden tijdens het laden van de rest van de pagina, het versnellen van het hele proces.

Verminder de HTTP-verzoeken: bij het ​​openen van een webpagina elk object (afbeeldingen, scripts en de lijn) zal een rondreis naar de server nodig. Deze latentie kan enkele seconden meer duren voor de laadtijd van uw site. Zorg ervoor dat u het aantal objecten te verminderen en CSS-bestanden en scripts combineren.