Marketing diensten afgestemd op een hoge kwaliteit web bezoekers

marketingdiensten

Onze marketing diensten zijn afgestemd op een hoge kwaliteit web bezoekers naar uw website.
Door “hoge kwaliteit” , bedoelen wij de bezoekers die van nut kunnen zijn voor u. Dat betekent dat potentiële klanten, in elke branche, die passen bij uw demografische en budgettaire eisen.

Wij streven ernaar om het web verkeer van bezoekers te genereren, dat betekent dat ze zoeken naar woorden en trefwoorden op de zoekmachine (in tegenstelling tot uw merknaam) of het raadplegen van een review website voor meer informatie over bedrijven in uw branche.

Google Partner

Als een digital agency, we zijn trots op de resultaten van onze marketing team. Onze website design, planning, en conversie optimalisatie diensten zijn gericht op het vergroten van de kans dat een bezoeker die op de website landt een gewenste actie zal ondernemen, zoals een aankoop, het downloaden van een document, of vul-out van een web formulier.

Elke website heeft een succespercentage. Dat is het percentage van de bezoekers die een gewenste actie ondernemen. Wij zijn gespecialiseerd in het verhogen van dit percentage door verbeterde website design, content, en bruikbaarheid.

Marketing diensten

Wij bieden regelmatig testen van diensten verder te verbeteren omrekeningskoersen in de tijd door middel van opeenvolgende A / B en multivariate testen. Die relatie zal leiden tot toekomstige business en zal een relatief laag bedrag van de inspanning in vergelijking met het genereren van nieuwe business nodig. Zo maken wij gebruik van geautomatiseerde,-trigger-based e-mail marketing.

Beschouw ons uw digitale partner op lange termijn…

We maken voornamelijk websites voor starters, zzp’ers, en MKB bedrijven. Een zzp website van een paar pagina’s kan al binnen 2 weken online staan voor een betaalbare prijs. We werken vanuit Hoofddorp aan projecten in de Haarlemmermeer.