best-seo-agency-Hoofddorp

Je website mobiel vriendelijk maken en een website die uitstekend presteert op notebook, mobiel en tablet, optimaal ingericht is voor SEO (vindbaarheid) inclusief makkelijk CMS voor beheer. We denken graag mee over de oplossing die het beste past bij jouw doelstellingen. Website laten maken door ons?

Responsive webdesign verwijst naar het maken van een website die automatisch wordt aangepast aan de schermresolutie van uw computer. Dit betekent dat uw website er automatisch goed uit zal zien op een desktop PC, mobile apparaten zoals tablets en smartphones. Geen aparte mobile website meer nodig!

Website restylen

Uw huidige website compleet restylen… Niet langer over nadenken…doen!! Juist nu!! De tijd staat niet stil en zeker niet op het internet. Wat enkele jaren geleden nog een mooi ontwerp en een goed functionerende website was kan tegenwoordig echt niet meer. Wij bieden u de mogelijkheid uw website tegen een aantrekkelijk tarief te restylen of aan te passen zodat hij nog even voort kan.

Websites Webdesigners & Vormgevers

Zoekmachine optimalisatie

Een belangrijk onderdeel bij zoekmachine optimalisatie SEO is de optimalisatie van de code van een webpagina. Zoekmachines moeten goed in staat zijn uw website /webwinkel te kunnen ‘lezen’. De content oftewel de inhoud van de website is erg belangrijk. Google moet kunnen bepalen waar een website over gaat om de pagina goed in de zoekresultaten te kunnen vertonen.

Webontwikkeling

Internetbureau Studiohoofddorp; een frisse onderneming die vanaf de begin periode in 1992 al met Internet bezig is en die functionele, professionele, mobile en creatieve websites levert. De websites worden uitgerust met de modernste technieken van deze tijd op een platform van WordPress. Dit alles in nauwe samenhang en overleg met onze opdrachtgevers.