Hoe positiviteit je gezond en succesvol maakt! Goed gezond ontbijt

By 18 januari 2018 Concept creatie
succesvol

Iedereen zou een duwtje in de rug kunnen gebruiken om hun energie en zelfbeheersing onder controle te houden. Onderzoekers vinden dat zelfbeheersing en energie niet alleen onlosmakelijk verbonden zijn, maar ook eindig, net als een spier. Hoewel we niet altijd beseffen dat, als de dag vordert, we moeite hebben met het uitoefenen van zelfbeheersing en zich te concentreren op ons werk is toegenomen.

Maar de truc is niet alleen om in de ochtend uren te werken, het is juiste dingen te doen in de ochtend die ervoor zorgen dat je energie en zelfbeheersing zo lang mogelijk over de dag beheersen. Positiviteit gezond en succesvol maakt.

Een goed gezond ontbijt de voorsprong van werkzaamheden

Het drinken van citroenwater zorgt dat je energie fysiek en mentaal beter voelt. Citroenwater geeft je constante, natuurlijke energie gedurende de hele dag met het verbeteren van de opname van voedingsstoffen in je maag.  Je moet dit ook op een nuchtere maag drinken om tot volledige absorptie te garanderen. Wacht 30 minuten na het drinken om te gaan eten. Citroenen zijn vol met voedingsstoffen; ze boordevol kalium, vitamine C en antioxidanten. Het is het ontgiften van het lichaam (Detoxing)

Begin je dag rustig met oefeningen of mediteren. Een goed gezond ontbijt geeft je de voorsprong van je werkzaamheden. Mensen die ontbijten zijn vaak minder zwaarlijvig, hebben een stabielere bloedsuikerspiegel en zijn vaak minder honger in de loop van de dag. Een gezond ontbijt geeft je energie, verbetert je geheugen op korte termijn, en helpt je om concentreerder te werken.

Hoe positiviteit je gezond en succesvol maakt

Opgeruimd staat netjes van je werkruimte, een rommelige werkplek maakt je geest troebel en trekt de aandacht weg van je huidige werk evenals je concentratie.

To-do lijsten zijn nuttig zodat je niet iets vergeet, wanneer je tijd frames toe voegt aan je do-lijst, wordt het exponentieel meer effectief.  Je zal minder uitstellen of multitasking om dingen te voltooien binnen de gestelde termijn. Het laat je ook zien wat wel en niet haalbaar is.

Vergaderingen zijn de grootste tijdverspiller, en ze kunnen een anders productieve ochtend ruïneren. Mensen die hun ochtenden effectief weten te weken gerichter en efficiënter. Houd je ochtend vergaderingen op tijd om op koers te blijven.

Niet multitasken in de ochtend als je veel te doen heb want dit kost je je veel energie, ook al is het  verleidelijk, multitasken vermindert je efficiëntie en prestaties, omdat je hersenen alleen adequaat kan richten op één ding tegelijk. Wanneer je probeert om twee dingen tegelijk te doen, voor je  hersenen ontbreekt de capaciteit om beide taken succesvol uit te voeren.

Nee is een krachtig woord dat je kostbare ochtenden zal beschermen. Wanneer het tijd is om nee te zeggen, uitdrukkingen zoals “Ik denk niet dat ik kan” of “Ik ben niet zeker. ‘Nee zeggen tegen geeft je de mogelijkheid om succes te maken.

De juiste ochtendroutine kan je dag, elke dag maken. Je uren zijn kostbaar en moet met zorg worden behandeld om je werkdag zo goed mogelijk door te komen.