Skip to main content

Super snelle Hosting – hoasted.com – Uitstekende Samenwerking

Hosting - hoasted.com

Uitmuntende hosting snelheid van hoasted.com

2019 hardware upgrade
Nieuwste generatie Intel servers

Alle servers vanaf s1109 en hoger zijn inmiddels ge-upgrade naar de nieuwste reeks servers met de nieuwste softwarematige opties en tevens nóg snellere processoren. Klanten op eerdere generaties hardware (tot en met s1108) zullen in de komende weken worden gemigreerd naar 2019 hardware.

NVMe, de opvolger van SSD
Nieuwste opslag technologie

We zijn de eerste host in Nederland die alle hosting diensten op NVMe (opvolger van SSD) aanbiedt en daar zijn we zeer trots op! Dit type opslag is de opvolger van SSD en is circa 7x sneller. Servers in de 2019 generatie (s1109 of hoger) zijn aan het einde van deze maand geruisloos, kosteloos en automatisch overgezet.

Nieuwe versie inkomend spamfilter
Betere filtering en ervaring

Na uitgebreide testing hebben we een nieuwe versie van de inkomende Hoasted spam filter gelanceerd. Dit filter haalt dagelijks uit diverse professionele bronnen de nieuwste typen voorwaarden op, op basis waarvan binnenkomende e-mails worden beoordeeld. Het resultaat is een veel accuratere filtering en minder spam.

Persoonlijke training
Je operatie naar het volgende niveau

Altijd al benieuwd hoe je jouw development operatie kunt verbeteren of hoe je voordeel haalt uit zaken als hostfiles, WP-CLI of terminal? We leggen het graag persoonlijk en kosteloos uit. Contact ons voor de mogelijkheden.

Geld-terug-garantie

Zij hebben er zoveel vertrouwen in dat je tevreden zult zijn met onze diensten dat we, als je binnen 30 dagen besluit dat je wil annuleren, al je geld zullen terugstorten, minus eventuele kosten voor domeinregistratie.

Geweldige support

Ons in-house team van zeer vakkundige experts staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, klaar om je te helpen. Je krijgt ook toegang tot onze how-to handleidingen, video tutorials en meer.

Gratis migratie via hoasted.com

Heb je al een website? We migreren je volledige website moeiteloos naar je nieuwe account, zonder extra kosten. Zonder downtime en zonder zorgen.

Veilig en beveiligd

Al je data zijn veilig bij hoasted.com. Er kunnen geen data verloren gaan, we slaan volledige snapshots van je account voor je op, van de laatste 3 dagen, 3 weken en 3 maanden.

Echt wereldwijd

We bedienen klanten over de hele wereld. Je data kunnen gesynchroniseerd worden naar meer dan 80 internationale servers voor een extreme internationale snelheid. Inclusief, in alle pakketten.

Hosting met echte performance

Geen onduidelijke bottlenecks maar performance die de concurrentie ruimschoots overtreft. Bij ons krijg je veel meer dan je verwacht. We begrijpen als geen ander dat je tijd beperkt is en je nog een miljoen andere dingen te doen hebt. Daarom verzorgen wij dingen voor jou en verzekeren we je van absolute performance. We houden accounts veilig en beveiligd, terwijl we ervoor zorgen dat jij je eigen op maat gemaakte instellingen kunt gebruiken. Raak verlost van je frustraties en haal vandaag nog het meeste uit je hosting.

Geweldig bedrijf met een persoonlijk tintje en uitmuntende klantenservice.

Na enkele jaren hier en daar verschillende hosting pakketten te hebben was ik er klaar mee. Ik was klaar met de doe-het-zelf server aanpak. Toen ik contact opnam met Hoasted.com was het snel duidelijk; ze weten waar ze het over hebben en ze kunnen mij een volledige service bieden. De migratie van mijn e-mailaccounts en websites verliep soepel, precies zoals beloofd. Geweldig, nietwaar? Als je op zoek bent naar een partij die een extra stapje voor je zet, dit zijn ze. En ze zijn ook prettig in de omgang – niet onbelangrijk.

hoasted.com