Super snelle Hosting – hoasted.com – Uitstekende Samenwerking

By 11 juni 2018 september 6th, 2018 Web nieuws, Webdesign Website
Hosting - hoasted.com

Uitmuntende snelheid  van hoasted.com

Zij hebben ‘solid state drives’ (SSD’s) toegevoegd aan onze shared hosting om je te helpen je site tot een succes te maken. Pagina’s laden nu 400% sneller, waardoor het de snelste en krachtigste manier is om je website online te krijgen.

Geld-terug-garantie

Zij hebben er zoveel vertrouwen in dat je tevreden zult zijn met onze diensten dat we, als je binnen 30 dagen besluit dat je wil annuleren, al je geld zullen terugstorten, minus eventuele kosten voor domeinregistratie.

Geweldige support

Ons in-house team van zeer vakkundige experts staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, klaar om je te helpen. Je krijgt ook toegang tot onze how-to handleidingen, video tutorials en meer.

Gratis migratie via hoasted.com

Heb je al een website? We migreren je volledige website moeiteloos naar je nieuwe account, zonder extra kosten. Zonder downtime en zonder zorgen.

Veilig en beveiligd

Al je data zijn veilig bij hoasted.com. Er kunnen geen data verloren gaan, we slaan volledige snapshots van je account voor je op, van de laatste 3 dagen, 3 weken en 3 maanden.

Echt wereldwijd

We bedienen klanten over de hele wereld. Je data kunnen gesynchroniseerd worden naar meer dan 80 internationale servers voor een extreme internationale snelheid. Inclusief, in alle pakketten.

Hosting met echte performance

Geen onduidelijke bottlenecks maar performance die de concurrentie ruimschoots overtreft. Bij ons krijg je veel meer dan je verwacht. We begrijpen als geen ander dat je tijd beperkt is en je nog een miljoen andere dingen te doen hebt. Daarom verzorgen wij dingen voor jou en verzekeren we je van absolute performance. We houden accounts veilig en beveiligd, terwijl we ervoor zorgen dat jij je eigen op maat gemaakte instellingen kunt gebruiken. Raak verlost van je frustraties en haal vandaag nog het meeste uit je hosting.

Geweldig bedrijf met een persoonlijk tintje en uitmuntende klantenservice.

Na enkele jaren hier en daar verschillende hosting pakketten te hebben was ik er klaar mee. Ik was klaar met de doe-het-zelf server aanpak. Toen ik contact opnam met Hoasted.com was het snel duidelijk; ze weten waar ze het over hebben en ze kunnen mij een volledige service bieden. De migratie van mijn e-mailaccounts en websites verliep soepel, precies zoals beloofd. Geweldig, nietwaar? Als je op zoek bent naar een partij die een extra stapje voor je zet, dit zijn ze. En ze zijn ook prettig in de omgang – niet onbelangrijk.

hoasted.com