Huidige Website Vernieuwen? Uw website ombouwen naar WordPress website

By 29 april 2014 januari 19th, 2018 Expertises Ontwikkelen Succesvol, Restyling
restyling website

Uw huidige website aan vernieuwing – vernieuwen toe? Laat uw website dan ombouwen naar een WordPress website. Uw teksten, afbeeldingen, logo’s en kleur stellingen worden uit uw huidige site overgenomen en binnen een aantal weken heeft u een nieuwe, frisse website. Uw huidige website gaat pas offline nadat uw nieuwe website klaar is en vernieuwd is! Voortaan kunt u ook zelf uw teksten en afbeeldingen kunt wijzigen met ons WordPress CMS systeem.

Vernieuwen huidige website, wij regelen dit voor u!

Een andere, misschien minder voor de hand liggende reden om een ​​website op regelmatige basis te vernieuwen is de snelle verandering van de technologie op Internet. Een goed voorbeeld hiervan is de recente populariteit van HTML5 en CSS3. Afgezien van de inspanningen om het er perfect uit te laten zien in alle verschillende browsers. Hoe zwaarder de belasting op de server, hoe langzamer uw website laadt, wat uiteindelijk resulteert in meer mensen die uw website verlaten dan op hun gemak uw website bekijken.

Want, een goede Website is tegenwoordig onmisbaar. Met goede teksten en een doordachte navigatie. Wij verzorgen het voor u. En gemakkelijk in onderhoud.

De voordelen op een rij:

  1. Eenvoudig zelf aan te passen
  2. Wordt goed gevonden in Google
  3. Heeft een modern design in uw huisstijl
  4. Is ook goed leesbaar op smartphones en tablets (zie responsive webdesign)
  5. Geeft u inzicht in het bezoek aan uw Website door rapportages

Laat uw website dan ombouwen naar een WordPress website door ons. Wij ontwikkelen websites in combinatie met het gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Met WordPress heeft uw website een goede basis voor zoekmachine-optimalisatie omdat deze technisch gezien al zoekmachine-vriendelijk is opgebouwd.

Daarnaast is WordPress het meest gebruikte CMS ter wereld vanwege zijn eenvoud zodat aanpassingen snel kunnen worden gemaakt