Webshop beginnen met Woocommerce, een mooi startpunt om te beginnen

By 26 februari 2014 januari 21st, 2018 Web nieuws, Webdesign Website, Webshop Webwinkel, Wordpress
Webshop

Denk jij eraan een webshop beginnen met Woocommerce of heb je er al een, maar wil je die verbeteren? Dan is Geld verdienen met je webshop een mooi startpunt. Er zijn namelijk een heleboel shopsystemen beschikbaar met allen hun eigen voors en tegens.

Webshop beginnen met  Woocommerce

Wij werken met webshop Prestashop – WordPress als open source en Woocommerce. Onze experts adviseren je op het gebied van hosting, inrichten van de webshop, SEO instellingen van de webshop en het onderhoud van de webshop tot aan het stroomlijnen van je betaalproces en het analyseren van bezoekersgedrag.

De mogelijkheden van een webshop zijn:

 1. Catalogusbeheer
 2. Productweergave
 3. Websitebeheer
 4. SEO
 5. Bestellingen
 6. Verzending
 7. Betalingen
 8. Marketing
 9. Klantaccount
 10. Vertalingen
 11. Beveiliging
 12. Localisatie / Belastingen
 13. Analyse en Rapportage

Beheer de catalogus efficiënt dankzij de eenvoudige backoffice van een webshop. Of uw winkel nu uit één of duizenden producten bestaat, de beheersinterface laat u makkelijk de meest ingewikkelde inventarisatie beheren met 1-klik updates. Importeer en exporteer snel de gegevens, categoriseert de producten, maak aantrekkelijke promoties… Met een webshop is het beheren van een webwinkel en producten nog nooit zo eenvoudig geweest.

WOOCOMMERCE WEBSHOP STARTEN?

WooCommerce is een gratis plugin voor WordPress. Hiermee kun je in één klik je blog omzetten naar een volledig functionerende webshop. Dit maakt WooCommerce uitermate geschikt om snel een webshop op te zetten die eenvoudig te beheren is. Wie wil dat nou niet?