Websites met oog voor design, vanuit het oogpunt van een vormgever

oog voor detail

Met ieder proces wordt ingegaan met hetzelfde heldere doel voor ogen: optimaal resultaat binnen de gestelde kaders van techniek, creativiteit en samenwerking met opdrachtgevers. We stellen dan ook samen met onze opdrachtgevers doelen op. En om deze optimaal te kunnen benaderen en alle verwachtingen goed te kunnen beheren, blijven we continue schaven aan onze processen en onze eigen manier van werken; geen één samenwerking is namelijk hetzelfde.

Soms passen we onze werkwijze aan op die van een opdrachtgever net zo lang totdat een optimale manier van samenwerking ontstaat.

Vanuit het oogpunt van een vormgever wordt je website ontwikkeld

Dat betekent uiteraard niet dat wij de techniek uit het oog verliezen. Een succesvolle website die overzichtelijk is, goed vindbaar en perfect wordt weergegeven op laptop, mobiel en tablet. Wij gaan voor online resultaat met oog voor detail en design….

Simpel gezegd passen responsive websites zich aan naar de scherm resolutie die een bezoeker van de website gebruikt. Of dit nu een laptop, mobiel of tablet is. Er is slechts één website die veranderd qua layout, afhankelijk welke resolutie er gebruikt wordt.

Gezien de verscheidenheid in beeldscherm(en)

Resoluties alsmaar zal toenemen wordt dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website. Daarnaast is er geen ingewikkelde apparaat detectie of javascript nodig. Er is slechts één website waarvan de broncode onderhouden moet worden. Voor elke resolutie wordt bepaald wat er wordt getoond en in welke hoedanigheid. De tekst is dan altijd goed leesbaar zonder te hoeven zoomen.

We maken voornamelijk websites voor starters, zzp’ers, en MKB bedrijven. Een zzp website van een paar pagina’s kan al binnen 2 weken online staan voor een betaalbare prijs. We werken vanuit Hoofddorp aan projecten in de Haarlemmermeer.