Website bijwerken, Werk je website bij, waar je ook bent!

By 8 november 2015 januari 18th, 2018 Concept creatie, Web nieuws
Werk je website bij, waar je ook bent!

Op de bank. In de trein. Op kantoor, Website bijwerken

Met de WordPress APP voor iOS en Android heb je je website altijd bij de hand. Zet nieuwe foto’s op je website vanaf je telefoon of tablet. Schrijf nieuwe teksten of zet onderweg even snel een nieuw blog online. Wanneer het jou uitkomt. Upload je foto’s. Schrijf je teksten op de bank, in de trein of op kantoor, Website bijwerken is zo belangrijk.

In een paar clicks geef je je website een eigen huisstijl, die je kunt aanpassen wanneer je wilt. Begin een blog, zet contactformulieren op je website en optimaliseer je website voor de zoekmachine. Alles wat je nodig hebt is een kop koffie, goede muziek en je eigen creativiteit.

Ten eerste, laten we duidelijk zijn over de functie van een meta description die je tijdens het updaten van je blog of pagina zo goed mogelijk leesbaar maakt. Haar voornaamste doel is om bezoekers te krijgen in Google. Met andere woorden, meta beschrijvingen zijn voor het genereren van zoekmachines erg belangrijk.

Kenmerken van een goede meta description

Meta description stelt in 2 zinnen de juiste beschrijving die bij Google leesbaar is. Hij moet duidelijk zijn en je moet snappen waar het over gaat waardoor de gebruiker juist jou kiest om op te klikken, goed om over na te denken als je onderweg bent.

Werk je website bij, waar je ook bent!

WordPress is een content management systeem (CMS) waarmee je gemakkelijk een website kunt bouwen en onderhouden. Het is dus een systeem om je website, blog of zelfs webshop mee te beheren zonder dat je ‘’HTML’’ of ‘’PHP’’ hoeft te kennen.

WordPress is momenteel de ideale keuze voor betaalbare website met de beste CMS mogelijkheden. CMS wil zeggen dat u als klant zelf uw website makkelijk kunt onderhouden, bijwerken met teksten, het plaatsen van foto’s en nieuwsberichten gecombineerd met social media.