WordPress is een makkelijk klantvriendelijk beheers systeem CMS

Wordpress makkelijk klantvriendelijk beheers systeem

WordPress is het populairste systeem ter wereld om websites mee te bouwen en onderhouden. Meer dan de helft van de websites met een CMS gebruikt WordPress. Met WordPress kan je pagina’s aanmaken, vullen en de indeling van de website vormgeven. WordPress werkt gewoon in je browser. Dus overal waar je internet hebt, kan je jouw website of blog beheren. Dus het maakt niet uit wat voor computer je hebt.

Content managementsysteem CMS

Door middel van thema’s (themes) of zelfgemaakte template files is de opmaak van pagina’s aan te passen, zodat er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van de standaardvormgeving die WordPress levert. Ook zijn er talloze plugins beschikbaar die allerlei functies aan het weblog toevoegen. Een aantal daarvan zijn bijvoorbeeld spamfilters (bijvoorbeeld Akismet) of kleinschermdetectie voor mobiele apparaten.

Het heeft de mogelijkheid om meerdere templates te installeren en tussen deze te wisselen. Templates zorgen ervoor dat het uiterlijk en de functionaliteit wordt veranderd. Templates kunnen worden geïnstalleerd via het “Dashboard” of door het te uploaden via FTP.

Makkelijk beheer systeem CMS

Een van de populairste mogelijkheden is de rijke aanwezigheid van plug-ins. Deze stellen de gebruikers en ontwikkelaars in staat om nieuwe mogelijkheden toe te voegen. Er zijn anno 2014 meer dan 28.000 plug-ins in de WordPress.org database.

WordPress Widgets

Widgets zijn kleine modules die gebruikers door middel van een drag-and-drop-systeem kunnen invullen en bewerken. Widgets kunnen een slideshow, een zoekbalk, een blogarchief of foto’s etc. bevatten. Er zijn heel veel mogelijkheden hiermee. Widgets werden oorspronkelijk ontworpen om een eenvoudige en makkelijk te gebruiken manier van het geven van het ontwerp en de structuur controle van de WordPress Thema voor de gebruiker, die nu beschikbaar is op de juiste manier “widgetized” aan de koptekst, voettekst onder meer bieden, en elders in het ontwerp en de structuur. Widgets vereisen geen code ervaring of deskundigheid. Ze kunnen worden toegevoegd, verwijderd en herschikt op het thema Customizer of Vormgeving. Widgets in de Administratie schermen.

Bron: Wikipedia

Wordpress beheers systeemMet het WordPress beheersysteem kun je zelf héél makkelijk jouw website bijhouden. Met de telefoon app kun je zelfs onderweg de website updaten. Wij nemen je al het technische gedoe rond de installatie en configuratie uit handen en zorgen dat het gewoon werkt.

Vraag snel een offerte aan…………..