WordPress update is vrijgegeven – Onderhouden doen wij voor u!

Wordpress onderhoud

De nieuwe update van WordPress is vrijgegeven en al onze draaiende websites zijn ge-update naar deze versie en heeft weer veel verbeteringen die je zult waarderen. Verbeterde editor en bijgewerkte editor is sneller geworden, toegankelijkheid en ondersteuning voor mobile. Je kunt nu rechtstreeks in de editor plakken vanuit je tekstverwerken zonder dat je daarna issues in je opmaak hebt.  Het uploaden van afbeeldingen is makkelijker dan ooit. Je kunt ze nu eenvoudig vanaf je bureaublad naar de editor slepen. WordPress Onderhouden kunnen wij geheel voor u doen.

Afbeeldingen hebben galerijen; nu hebben hebben we ook eenvoudige audio en video playlists toegevoegd zodat je je muziek en video’s mooi kunt tonen.

Je kunt nu widgets toevoegen, wijzigen en herschikken rechtstreeks in het live voorbeeld van het thema. Geen verrassingen meer, bekijk je aanpassingen in de preview en sla ze op wanneer je tevreden bent. De verbeterde header afbeelding tool laat je nu ook je afbeelding uploaden, bijsnijden en beheren terwijl je het thema aan het aanpassen bent.

WordPress onderhouden

Regelmatig komen er nieuwe updates uit. Soms kleine, met een noodzakelijke beveiligingsupdate, soms grote, waarin soms hele nieuwe functionaliteiten zitten. Het is verstandig deze updates bij te houden. Dat kun je eventueel zelf doen, maar je kunt het ook uitbesteden aan ons.

Voordelen

De voordelen van een WordPress website:

  • Eenvoudig en makkelijk te onderhouden
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Geen licentiekosten
  • Wordt continue verder ontwikkeld door de open source community
  • Flexibel in uitbreiding

Voor ons is het belangrijk om als Professionele webdesigner uit Hoofddorp de verwachting van de klant te overtreffen. Dit geeft ons motivatie en inspiratie om jouw website nog mooier en beter vindbaar te maken in Google.

Wij ontwikkelen websites in combinatie met het gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Met WordPress heeft uw website een goede basis voor zoekmachine-optimalisatie omdat deze technisch gezien al zoekmachine-vriendelijk is opgebouwd.

Daarnaast is WordPress het meest gebruikte CMS ter wereld vanwege zijn eenvoud zodat aanpassingen snel kunnen worden gemaakt.