WordPress ge-Update – Bugs opgelost, ga niet zelf updaten

By 11 november 2014 januari 19th, 2018 Haarlemmermeer, Hoofddorp, Webdesign Website
WordPress

Na drie weken en meer dan 9 miljoen downloads van WordPress, we zijn blij te kunnen aankondigen dat WordPress met z’n update nu beschikbaar is en wij hebben al onze website Ge-update!

Bugs opgelost en ge-update

Deze onderhoud versie van WordPress lost 34 bugs in, waaronder tal van oplossingen voor multisite-netwerken, aanpassen van widgets tijdens het bekijken van thema’s, en de bijgewerkte van visuele editor. We hebben ook een aantal verbeteringen in de nieuwe audio / video-afspeellijsten beschikken en maakte enkele aanpassingen om de prestaties te verbeteren.

WordPress is een persoonlijk publicatie platform gericht op schoonheid, webstandaard en gebruiksgemak

WordPress is in 2003 gestart met weinig code om het publiceren van tekst op het web gemakkelijker te maken, de eerste gebruikers waren op één hand te tellen. Sindsdien maken vele webloggers de overstap om WordPress te gebruiken en is uitgegroeid tot één van de grootste open source projecten op het web.

Alles wat je hier ziet, van documentatie tot de code, is gemaakt door en voor de WordPress gebruikers. WordPress is een Open Source project, dit betekent dat er honderden mensen over de wereld bezig zijn met de ontwikkeling hiervan. Dit betekent ook dat iedereen vrij is om het te gebruiken, dus het maakt niet uit of je nu een persoonlijke site hebt of een site met commerciële doeleinden.

Tegenwoordig loopt het update proces van WordPress veel soepeler als vroeger. Het komt dus zelden voor dat er iets mis gaat, tenzij je echt een live website hebt draaien die al heel lang niet ge-update is. Als dit het geval is, huur dan een webdesigner/webdeveloper in en ga niet zelf experimenteren. Als je een recente WordPress website versie hebt draaien .

Hetzelfde geldt voor het theme van je WordPress website. Als deze ook al lang niet ge-update is, ga niet zelf updaten. Huur een professional in. Grote kans dat je theme niet meer goed werkt met de nieuwste WordPress versie.

Bron: WordPress

Skils: HTML – CSS  – Bootstrap – WordPress  – PrestaShop