WordPress update – Wij regelen dit in voor U

By 9 december 2015 januari 18th, 2018 Web nieuws, Webdesign Website
wordpress update

WordPress Update 4.4, de final release van WordPress versie 4.4 is uitgekomen. Met dit programma, dat onder een gpl-licentie beschikbaar wordt gesteld, is het mogelijk om een weblog op te zetten en bij te houden. WordPress is eenvoudig in te stellen en kan binnen vijf minuten draaien als er al een server met php en MySQL beschikbaar is.

Er zijn mogelijkheden om de functionaliteit van WordPress, naast bloggen, verder uit te breiden en het uiterlijk met plug-ins en thema’s aan te passen. In versie 4.4 treffen we onder meer het nieuwe standaarduiterlijk Twenty Sixteen aan, worden afbeeldingen automatisch opgeschaald voor de beste weergave op het apparaat waarop het bekeken wordt en kunnen berichten nu embedded op andere website worden geplaatst. De complete releasenotes kunnen hieronder worden gevonden.

WordPress Update 4.4

Introductie Twenty Sixteen
Ons nieuwste standaard thema Twenty Sixteen is een modern insteek voor het klassieke blogontwerp. Twenty Sixteen is gebouwd om er fantastisch uit te zien op elk apparaat. Een vloeiend grid ontwerp, flexibele headers, grappige kleurenschema’s en veel meer zorgen ervoor dat je inhoud tot leven komt.

Schaalbare afbeeldingen
WordPress kan nu geschaalde afbeeldingen weergeven op elk apparaat, zodat deze perfect passen. Je hoeft er niks voor in je thema te doen, het werkt gewoon met de Update wordpress!

Je WordPress inhoud als embed toevoegen
Het is nu mogelijk om je berichten als embed in te voegen op andere andere sites, zelfs op andere WordPress sites. Plak eenvoudig de bericht URL en je ziet direct een voorbeeld met titel, samenvatting en uitgelichte afbeelding. We hebben zelfs je site iconen, links en reacties meegenomen voor het delen.

Nog meer embed ondersteuning
Als toevoeging voor bericht embeds, voegt WordPress 4.4 ook ondersteuning toe voor vijf nieuwe oEmbed providers: Cloudup, Reddit Comments, ReverbNation, Speaker Deck en VideoPress.

REST API infrastructuur
Met de integratie van de REST API in de WordPress core breekt een nieuw tijdperk aan voor ontwikkelen met WordPress. De REST API servers bieden ontwikkelaars een stap voorwaarts om een REST API te ontwikkelen bovenop WordPress.
Infrastructuur is het eerste onderdeel van een meer-traps uitrol voor de REST-API. Inbegrip van core endpoints staat gepland voor de volgende release. Voor een sneak-peak van de endpoints, en meer informatie over het uitbreiden van de REST-API, bekijk je de officiële WordPress REST API plugin.

Term meta
Terms ondersteunen nu metadata, net als berichten. Zie add_term_meta(),get_term_meta(), enupdate_term_meta() voor meer informatie.

Reactie query’s verbeteringen
Reactie query’s hebben nu cache ondersteuning om performance te verbeteren. Nieuwe argumenten in WP_Comment_Query maken het robuuster en query’s eenvoudiger.

Termen, reacties en netwerk objecten
Nieuwe WP_Term, WP_Comment enWP_Network objecten maken de interactie met termen, reacties en het netwerk beter voorspelbaar en intuïtief in de code.

WordPress Update naar 4.4, wij voeren dit door bij onze bestaande klanten, wij kunnen dit ook voor u doen in uw huidige website voor een vriendschappelijk klein bedrag, meer weten? Ga naar ons contact formulier en vraag naar de mogelijkheden.

Bron: Tweakers