Skip to main content

Gratis SEO - Een Professionele website hoeft niet duur te zijn!

Search engine insights for console

Vanaf nu krijgt u GRATIS SEO (zoekmachineoptimalisatie) door ons bij aanschaf van een nieuwe website/ webdesign. Door de SEO zoekmachineoptimalisatie van uw website te verbeteren is uw website beter vindbaar bij zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie (SEO) draait om het toegankelijker maken van een website, verbeter je de techniek, content en autoriteit dan scoor je hoger in Google. En zo werf je gratis meer potentiële klanten naar je site. 

Analyseren van de website op het web

Wij analyseren je website/ webdesign op verschillende punten. Zo kijken we naar gebruiksvriendelijkheid, structuur, technologie en optimalisatie voor zoekmachines. .

Zoekmachineoptimalisatie is het belangrijkste aspect voor de vindbaarheid van je site. In het rapport zal je zien dat een goede optimalisatie van veel factoren afhangt. Juist daarom is het essentieel dat alles wat wel binnen komt perfect wordt uitgevoerd.

Hoe mooi uw website ook is, zolang deze niet gevonden wordt heeft u er te weinig aan. Zoekmachines vinden websites niet zomaar. SEO optimalisatie zorgt ervoor dat zoekmachines uw website vinden.

Eerst voeren we een zoekwoorden analyse uit. We komen dan te weten op welke zoektermen uw klanten zoeken. Dan optimaliseren we uw website. Daarmee maken we het mogelijk dat zoekmachines uw website makkelijker vinden.

Wat u krijgt van ons;

  1. Google Analytics rapport gratis, hiermee kunt u de prestaties van de website in de gaten houden.
  2. Gratis training in het gebruik van het CMS (content management systeem (inhoudsbeheersysteem))
  3. Ook gratis advies over de teksten en de marketingstrategie voor uw website!
  4. Gratis informatie om je website te laten groeien, zorgt voor naamsbekendheid.

Een WordPress CMS backoffice is een systeem om je website te beheren. CMS betekent letterlijk ‘Content Management System’ en omdat WordPress je op een gemakkelijke manier de inhoud (= content) van je website laat beheren, is WordPress een CMS. Niet zo maar een CMS, het beste CMS dat er op dit moment is. Gemakkelijk een website maken doe je in het vervolg met WordPress als CMS!

Kom een keer van gedachten wisselen. Mail en maak een afspraak bij ons

× Waarmee kan ik je helpen?