Zoekmachine Optimalisatie, SEO is de optimalisatie van de code van een webpagina

Is SEO belangrijk? Een website zonder SEO is niks waard!

Een belangrijk onderdeel bij zoekmachine optimalisatie SEO is de optimalisatie van de code van een webpagina. Zoekmachines moeten goed in staat zijn uw website/ webshop/ webwinkel te kunnen ‘lezen’. De content, oftewel de inhoud, van de website is erg belangrijk.

Search Engine Optimization SEO, Get more out of your website performance

Google analyse optimalisatie analytics is een geweldige tool om je zichtbaarheid in Google te verbeteren, het moet kunnen bepalen waar een website over gaat om de pagina goed in de zoekresultaten te kunnen vertonen. Bij SEO zoekmachine optimalisatie wordt er niet alleen gekeken naar de inhoud van de pagina, maar ook hoe uniek deze inhoud is. Hierbij wordt de tekst vergeleken met andere pagina’s, zowel op je eigen website als bij andere websites.

We maken je website goed vindbaar en zorgen dat je in elke zoekmachine wordt geïndexeerd

Het laatste en belangrijkste onderdeel om hoog te kunnen eindigen in de zoekresultaten is het aantal Inlinks dat uw website/ webshop/ webwinkel heeft. Inlinks zijn verwijzingen naar uw website vanaf andere websites.

Google analyse optimalisatie analytics, zoekmachine
optimalisatie is een doorlopend proces

Zoekmachine-optimalisatie-SEO

Het kost tijd om bovenaan te komen en te blijven

Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige activiteit. De manier waarop zoekmachines websites indexeren en het algoritme waarmee ze de hoogte in de zoekresultaten bepalen wijzigt continu z’n elk halfjaar.

Daarom is het belangrijk dat de optimalisatie van de website een proces is en geen eenmalig poging om hoog in Google te komen. Wij kunnen dit traject waarbij je per maand een laag bedrag betaald ook maandelijks bij stellen. Zo haal je tegen een lage investering het optimale resultaat bij de Google resultaten.

Het is goed om je website in een doorlopend proces te blijven optimaliseren, omdat je alleen op die manier hoog in Google blijft. Het kost tijd om bovenaan te komen en te blijven, niet denken dat je er bent en nu achterover kunt leunen maar altijd bezig zijn is een goed streven. Google blijft dagelijks websites indexeren en om aan de top te blijven, moet je Google blijven verrassen met aanpassingen en optimalisaties.

Starten een vrijblijvend gesprek voor een goede strategie

Bij de start van een zoekmachine optimalisatie (SEO) campagne zijn er een aantal vaste stappen die doorlopen worden. Zo starten we met een vrijblijvend gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen doen en een goede strategie zou zijn. Gedurende het traject zijn we dan bezig met jou website om de juiste weg te bewandelen.

Wij maken voornamelijk websites voor starters, ZZp’ers, en MKB bedrijven hier in Hoofddorp. Een website van een paar pagina’s kan al binnen twee weken online staan voor een betaalbare prijs

webanalytics-Landing-page