Search Engine Optimization SEO, Get More Out of Your Website Performance

Een belangrijk onderdeel bij zoekmachine optimalisatie SEO is de optimalisatie van de code van een webpagina. Zoekmachines moeten goed in staat zijn uw website /webwinkel te kunnen ‘lezen’. De content, oftewel de inhoud, van de website is erg belangrijk.

Google moet kunnen bepalen waar een website over gaat om de pagina goed in de zoekresultaten te kunnen vertonen. Bij SEO zoekmachineoptimalisatie wordt er niet alleen gekeken naar de inhoud van de pagina, maar ook hoe uniek deze inhoud is. Hierbij wordt de tekst vergeleken met andere pagina’s, zowel op je eigen website als bij andere websites.

zoekmachine-optimalisatie

SEO zoekmachine optimalisatie, een belangrijk onderdeel om gevonden te worden

Het laatste en belangrijkste onderdeel om hoog te kunnen eindigen in de zoekresultaten is het aantal Inlinks dat uw website /webwinkel heeft. Inlinks zijn verwijzingen naar uw website /webwinkel vanaf andere websites.

Verder werken we veel aan het sneller maken van websites in zoekmachines zoals Google. Ook voor website onderhoud, veiligheidsupdates, kleine aanpassingen of problemen oplossen kun je bij ons terecht!