Skip to main content
Geen aparte software, eenvoudig backoffice CMS Beheer Systeem

Geen aparte software, eenvoudig backoffice CMS Beheer Systeem en een webshop van WooCommerce met WordPress

Bij onze diensten zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van webshops die niet alleen goed ontworpen zijn, maar ook gebruiksvriendelijk zijn voor jouw klanten. Onze aanpak begint met het begrijpen van jouw doelen en het identificeren van de behoeften van jouw klanten.

Met een webshop van Studiohoofddorp verhoog je online omzet, verbeter de klanttevredenheid, versterk je merkidentiteit, blijf vooruit op de concurrentie. vervolgens ontwikkelen wij een webshop die niet alleen mooi is, maar ook intuïtief en gemakkelijk te navigeren

WordPress is één van de meest krachtige en veelgebruikte backoffice systemen voor webshop met WooCommerce

Gebruiksvriendelijke WooCommerce webshop

Een goede en gebruiksvriendelijke webshop heeft verschillende kenmerken. Een van de belangrijkste is snelheid. Een snelle webshop zorgt voor een betere gebruikerservaring en kan de conversiepercentages verhogen. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw webshop zo snel mogelijk laadt en gebruik maakt van de nieuwste technologieën.

Navigatie en duidelijke menustructuur

Een ander belangrijk kenmerk van een goede en gebruiksvriendelijke webshop is gemakkelijke navigatie en duidelijke structuur. Jouw klanten moeten snel kunnen vinden wat ze zoeken en het moet eenvoudig zijn om door de webshop te navigeren. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop een duidelijke en eenvoudige structuur heeft, met gemakkelijk te vinden categorieën en producten.

Veilig en betrouwbare webshop

Ten slotte is het belangrijk dat de webshop veilig en betrouwbaar is. Jouw klanten moeten vertrouwen hebben in jouw webshop en veilig hun persoonlijke gegevens en betalingsgegevens kunnen invoeren. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop veilig en betrouwbaar is en dat deze voldoet aan de nieuwste beveiligingsnormen.

Eenvoudige WP
CMS-backoffice

Als u één van de pakketten bestelt, wordt uw webwinkel – webshop geheel klaar voor gebruik door Studiohoofddorp opgeleverd. U hoeft geen software te installeren op uw computer.

 

U logt in op uw eigen WordPress beheeromgeving backoffice, wanneer en waar u wilt, zolang u maar de beschikking heeft over een computer/ laptop met toegang tot het internet.

 

Een backoffice webshop beginnen zonder technische kennis of ervaring beginnen met je eigen webwinkel is namelijk heel eenvoudig. Wij helpen je op weg en hopen we je snel als kersverse webwinkelier te mogen verwelkomen!

 

De conventies zorgen voor overzicht en een duidelijke route. Vervolgens ondersteunt de tekst het design en conventies en als je hier ook nog eens een succesvolle SEO tool in verwerkt, dan zal je website/ webshop beginnen een succes worden.

Kom een keer van gedachten wisselen. Mail en maak een afspraak bij ons

× Waarmee kan ik je helpen?