Good Design Changes Everything and sells

All details and good design go a long way .....

De digitale wereld wordt steeds mooier met design gedreven oplossingen. Die kunnen onze experts voor jou op elk digitaal platform realiseren. Wij ontwerpen en realiseren duidelijke, overzichtelijke en technisch goed werkende websites, geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het maximale rendement halen uit uw internet investering staat centraal.

Het online zetten van een goede en perfect functionerende website gaat niet over één nacht ijs. Dit is een heel proces waar best wel wat uurtjes in gaat zitten en waarvan de beginfase één van de belangrijkste is, de structuur en vormgeving. Als we van start gaan kijken we goed naar de wensen van de klant en maken we een conceptschets.

Wij willen voor iedereen een betaalbare website kunnen maken en onze klanten niet lastig vallen met ingewikkelde en technische zaken. Wij zorgen ervoor dat jij bezig kunt zijn met de dingen waar je goed in bent, wij doen dat immers ook.

Nieuwe Website / Restylen

Website past zich aan de schermresolutie van uw computer, notebook, tablet en smartphone

Responsive webdesign verwijst naar het maken van een website die automatisch wordt aangepast aan de schermresolutie van uw computer. Dit betekent dat uw website er automatisch goed uit zal zien op een desktop Monitor, mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

Internetbureau Studiohoofddorp

Uw Website Voldoet Weer aan de Huidige Eisen met Redesign

Uw huidige website compleet restylen… Niet langer over nadenken…doen!! Juist nu!! De tijd staat niet stil en zeker niet op het internet. Wat enkele jaren geleden nog een mooi ontwerp en een goed functionerende website was kan tegenwoordig echt niet meer. Wij bieden u de mogelijkheid uw website tegen een aantrekkelijk tarief te restylen of aan te passen zodat deze nog even voort kan.

Compleet Restylen ...

Zoekmachine Optimalisatie SEO, beter Gevonden Worden

Zoekmachines moeten goed in staat zijn uw website /webwinkel te kunnen ‘lezen’. De content oftewel de inhoud van de website is erg belangrijk. Google moet kunnen bepalen waar een website over gaat om de pagina goed in de zoekresultaten te kunnen vertonen.

Optimalisatie SEO
starters, zzp’ers, en MKB bedrijven

Online Shopping – Webwinkel – Woocommerce – Eenvoudig en makkelijk backoffice CMS Beheer

Stel je wilt een eigen webshop – webwinkel beginnen of uitbreiden. Op je eigen domeinnaam, eenvoudig te onderhouden producten, klanten en orders beheer je zelf eenvoudig in de webshop, uitgebreid met iDEAL, Creditcard, Afterpay, PayPal.

CMS Beheer backoffice ...

Studiohoofddorp is gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele, creatieve én klantgerichte oplossingen voor meer succes op Internet. Website laten maken in Hoofddorp doet u bij ons!

Succes op Internet

Wij adviseren al vele jaren klanten op het gebied van webdesign. Naast het adviseren helpen we klanten met meer succes op Internet.

Succes op Internet begint met een goede website die online staat. Natuurlijk door het ontwikkelen van (mobiele) websites, maar ook door de inzet van de zoekmachine marketing en linkbuilding.

Daarnaast verzorgen we uw CMS- WordPress website en houden wij onze klanten op de hoogte van alle laatste nieuwtjes op het gebied van Internet.

Ook voor het versturen van digitale nieuwsbrieven, het lanceren van een online webshop en het verbeteren van een hoge positie in de zoekmachine helpen wij u graag op weg!

We helpen organisaties echter verder op Internet. Met de samenstelling van onze teams hebben we alle expertise in huis om online projecten van begin tot eind af te werken en bovendien hebben we een heel netwerk van specialisten om ons heen.

Onze gedrevenheid en creativiteit werkt inspirerend. Onze pragmatische en sturende aanpak werkt motiverend.

Met jouw aanwijzingen en onze professionele webdesigns bouwen wij een website die er goed uitziet, prettig werkt, één CMS voor online beheer en jouw bezoekers aanspoort.

Benieuwd wie alle successen voor onze klanten realiseren? Maak snel kennis met ons. Wij werken voor heel veel verschillende opdrachtgevers MKB in Hoofddorp, Haarlem, Amstelveen, Aalsmeer en de Haarlemmermeer.