Eenvoudige website of dynamische interactieve Website Opmaat

By 26 februari 2014 januari 21st, 2018 Expertises Ontwikkelen Succesvol, Webdesign Website
responsive-design

Een eenvoudige website of een dynamische interactieve website waarmee je nieuwsbrieven kunt versturen. Studiohoofddorp webdesign kan het voor je verzorgen. Het design van je webpagina gaat verder dan alleen het toepassen van je huisstijl. Ook bij ontwerp komt er veel  kijken.

Wij streven er naar de eenvoudige website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te houden, met een heldere navigatiestructuur en een duidelijke uitstraling. Een website is immers het visitekaartje van je bedrijf. Tijdens de ontwikkeling van een website wordt goed gekeken naar jouw bedrijf en je klanten. Wat wil je uitdragen met je website en wat verwacht de klant op je webpagina te kunnen vinden? Deze factoren moeten goed op elkaar worden afgestemd.

Uiteraard wordt je eenvoudige website zoekmachine vriendelijk gebouwd. Goed scoren in de zoekmachines begint al bij de ontwikkeling van je website en in onze werkwijze houden wij daar rekening mee.

Website opmaat laten maken bij Studiohoofddorp

De kosten om een website te laten maken, hangen af van uw eisen en wensen, waarvoor wij graag een offerte opmaat maken. Aan een website met uitgebreide functionaliteit, die ook werkt op alle mobiele apparaten zoals computers, tablets en mobiele telefoons die u ten alle tijden kunt aanpassen overal waar u maar wilt met het WordPress CMS, hangt immers een ander prijskaartje dan de website bij het starterspakket van vaak rond de 150 euro. Toch hoeft het niet duur te zijn, vraag er na bij ons voor een website opmaat te laten maken!