Skip to main content
Een eenvoudige website laten maken in Hoofddorp?

In een vrijblijvend gesprek geven we je graag advies wat de beste oplossing en mogelijkheden zijn.

Wij bouwen voor onze klanten eenvoudige, responsive websites waar Google en bezoekers gek op zijn. Onze websites die wij maken zijn op alle apparaten zoals laptop, desktop, tablet en smartphone goed te bekijken. Daarnaast zijn de websites standaard geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines zodat het niet moeilijk is om hoger in Google te komen met je website.

Wij besteden veel tijd aan nieuwe ontwikkelingen

Uw website dient als online visitekaartje voor uw bedrijf!

Ben je startend ondernemer of al langer bezig? We hebben al eenvoudige websites gemaakt voor meer dan tevreden klanten. Bij Studiohoofddorp besteed elke medewerker altijd veel tijd aan nieuwe ontwikkelingen.

Een eenvoudige website laten maken betekent dat je profiteert van al deze kennis. Dit zorgt voor een website die echt maximaal aanspoort tot actie en een optimale opbouw heeft voor Google. Altijd zal de kwaliteit van jouw website gecontroleerd worden door een andere collega. Met onze kennis waarborgen we dat je gegarandeerd een geweldige website zult krijgen.

Resultaten zijn meetbaar via Google Analytics

Statistieken kunnen je precies vertellen hoeveel bezoekers er op een website zijn geweest

De gemiddelde tijd die bezoekers op je website en pagina’s besteden is ook een belangrijke indicator om te kijken of de content op je site de interesse van je bezoekers vasthoudt. Als bezoekers gemiddeld veel tijd op je website doorbrengen is de content interessant genoeg om hun aandacht vast te houden. Merk je dat veel van je bezoekers niet langer dan minuut op je website besteden? Dan is het misschien goed om nog eens goed naar de inhoud van je pagina’s te kijken.

Kom een keer van gedachten wisselen. Mail en maak een afspraak bij ons

× Waarmee kan ik je helpen?