Skip to main content

Internetbureau in Hoofddorp - ontwerp is uw visite kaartje

We make amazing things every day

Dat uw websiteontwerp het visitekaartje van nu is en dat het ontwerp van uw website aandacht verdient, hoeven we u niet uit te leggen. U heeft tenslotte zelf al besloten om op zoek te gaan naar een Internetbureau dat een website met webdesign voor u kan realiseren.

Wij raken enthousiast als internetbureau van samenwerkingen waar alle betrokken partijen beter van worden en natuurlijk zijn we een digitale partner voor lange termijnstrategie. Als digitale onlinepartner werken wij continu samen naar de meest beste digitale oplossing voor jouw organisatie. De combineren van jouw kennis, gebruiksvriendelijkheid en van de eindgebruiker met onze kennis van onlinestrategie.

Een mooi en gebruiksvriendelijk website met webdesign ontwerp is dus onmisbaar. Die eerste indruk maakt dat klanten klikken en uiteindelijk besluiten om met ons in zee te gaan. Een professionele en goed functionerende website is een succesfactor en ons en voor een succesvol bedrijf.

Internetbureau Studiohoofddorp: onze professionele webdesigners vertalen letterlijk hoe u het wilt met een WordPress online website.

Vaak wordt er in WordPress met een plugin zoals WPML (meertalige website) gewerkt. Ook kun je voor een multi website kiezen. Of je maakt gewoon verschillende websites. Als je even rondsnuffelt op het internet dan kom je waarschijnlijk tot de conclusie dat de meeste ZZP’ers en MKB een WordPress website hebben.

Meer actie om bezoekers naar de website te trekken

WordPress is makkelijk te leren en tegenwoordig zijn er goede thema’s waarmee je in de browser je website kunt gaan ontwerpen. Veel webdesigners zijn dan ook overgestapt van de statische website naar ’n WordPress website voor het ontwerp.

Kortom, je moet in actie komen om meer bezoekers en klanten naar de website te trekken. Schakel daarom een professionele webdesigner in om een ontwerp website te laten maken. Naast een goed vormgeving zorgt de website ervoor dat jouw website beter presteert en goed vindbaar is via de zoekmachines zoals wij dit doen als Internetbureau in Hoofddorp.

Uw website ontwerp is het online visitekaartje van nu

Wanneer goed toegepast biedt ontwerp van een website op zeer verschillende apparaten toch een optimale gebruikservaring. Dit geldt niet alleen voor kleine schermen, maar ook voor hoge resoluties, grote schermen en kleine resoluties.

Websiteontwerp is het visitekaartje van nu

Net als bij mobiele websites kan er ook bij ontwerp van een website voor worden gekozen om bepaalde minder relevante content achterwege te laten bij mobiele bezoekers (smartphone).

Denk aan grote afbeeldingen of video’s kunnen eventueel worden vervangen door een lagere resolutie. Hierdoor zullen de pagina’s sneller laden en wordt ook rekening gehouden met eventuele kosten voor mobiel dataverkeer van de gebruiker.

Laat als organisatie of bedrijf zien dat je een onlinestrategie serieus neemt en dat je bereid bent daarin te investeren. Een professionele website die meegaat met de mogelijkheden van de tijd straalt autoriteit uit.

Ontwikkeling van uw eerste ontwerp

Internetbureau in Hoofddorp Studiohoofddorp helpt u bij de ontwikkeling van uw eerste ontwerp van een website – webdesign. De markt staat nooit stil en online groei is op oneindig veel verschillende manieren te behalen en tevens voor iedereen relevant.

Een website van een paar pagina’s kan al binnen twee weken online staan voor een betaalbare prijs. We werken vanuit Hoofddorp aan projecten in de Haarlemmermeer, Nieuw Vennep, Heemstede, Amstelveen, Haarlem, Aalsmeer en Schiphol 

Skils:  HTML – CSS – Bootstrap – WordPress – PrestaShop – OpenCartWoocommerce – Concrete5