Skip to main content

Een website is een marketinginstrument, Online Marketing & Communicatie, Planning en Analyse

Online marketing & communicatie is cruciaal voor meer bezoekers naar je website. Een website is een marketinginstrument, het kan gebruikt worden om een bedrijf meer bekendheid te geven, een product of een dienst te verkopen.

Een website is een marketinginstrument

Hoe je een website het beste inzet als marketinginstrument is sterk afhankelijk van het product dat je wilt aanbieden, het ontwerp, inhoud en structuur bepalen het succes.

Maar ook de website zelf is een product Voordat je een site kunt gebruiken om iets aan de man te brengen moet eerste de site zelf verkocht worden.

Deze website gaat niet over het gebruik van een website als marketinginstrument, maar over de marketing van de website zelf.

Product aan de man brengen

Hoe breng je het ‘product’ website aan de man, of meer in internet termen: hoe krijg ik zoveel mogelijk bezoekers!

Wilt u internet voor u laten werken en succesvol onlineklanten werven? Een goede website met veel informatie of een winkel die zich duidelijk onderscheid.

Marketing; social mediacampagne

Daarna is het principe heel eenvoudig: zorg dat links naar jouw site op zo veel mogelijk (relevante) sites te vinden is. Dat kan zijn op websites met gerelateerde onderwerpen, social mediacampagne, startpagina’s en de belangrijkste in zoekmachines.

webdesign-marketing-bureau-in-Hoofddorp

Planning en Analyse

In de eerste fase van Planning en Analyse doen wij een korte marktanalyse van de industrie en de verschillende aspecten op de website, om de meest relevante bronnen te vinden.

We zullen alle mogelijkheden onderzoeken en richten ons op de meest nauwkeurige trefwoorden voor de bezoekers hun product en diensten. Het onderzoek levert ons alle gegevens die we nodig hebben om een succesvolle SEO-proces te plannen.

Marketinginstrument

Wij ontwikkelen websites in combinatie met het gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Met WordPress heeft uw website een goede basis voor zoekmachine-optimalisatie omdat deze technisch gezien al zoekmachine-vriendelijk is opgebouwd.

Daarnaast is WordPress het meest gebruikte CMS ter wereld vanwege zijn eenvoud zodat aanpassingen snel kunnen worden gemaakt.

Kom een keer van gedachten wisselen. Mail en maak een afspraak bij ons

× Waarmee kan ik je helpen?