Digitale oplossingen met Studiohoofddorp

Reliable Dutch Online Partner for over 25 Years

Wie zijn wij in Hoofddorp!?

Wij zijn een kleine Studio en ruim 25 jaar online om het MKB/ ZZP’ers/ stichtingen en zelfstandige te helpen. Voor een professionele website/ webdesign/ webshops kiest u Studiohoofddorp, makkelijk en bijzonder eenvoudig met WordPress beheer. Digitale oplossingen die aansluiten bij de behoefte van jouw organisatie en die van de gebruiker.

"Fresh Ideas That Work"

We werken met prachtige opdrachtgevers waarvoor we een groot portfolio hebben verzorgd aan online activiteiten de afgelopen jaren, ideaal voor beginnende starters, en kleine ondernemingen of het vernieuwen van uw huidige website.

Onze pagina’s zijn zoekmachine geoptimaliseerde en mobiel vriendelijk, we geven gratis ondersteuning na oplevering van uw professionele website/ webdesign/ webshop.

De complexe opdrachten, met nieuwe technologieën en toepassingen, onze creativiteit, dit is ons werk, want jouw succes is ons succes.

Creator of quality designs

Gericht op het midden- en kleinbedrijf (MKB), stichtingen en verenigingen voor de juiste prijs kwaliteit en beste service!

Succes met Internet, online zichtbaar op het web

Wij helpen graag onze klanten richting het web. De professionele website of webshops worden uitgerust met de modernste technieken van deze tijd, WordPress based websites. Dit alles in nauwe samenhang en overleg met onze opdrachtgevers.

Team Studiohoofddorp websites en webdesign

Naast webdesign en web-marketing kunnen we ook foto’s en/of video’s aanleveren, wij werken met een netwerk van gerelateerde bureaus samen.

Er is de afgelopen tijd veel werk gemaakt wat we graag met de buitenwereld willen delen. We hebben gekozen voor een site op het WordPress platform. WordPress is momenteel de ideale keuze voor betaalbare professionele website met de beste CMS mogelijkheden.

Gekozen voor WordPress

CMS (Content Management Systeem) wil zeggen dat u als klant zelf uw website makkelijk kunt onderhouden, bijwerken met teksten, het plaatsen van foto’s en nieuwsberichten gecombineerd met social media.

Onze professionele websites zijn ook responsive ‘mobiel vriendelijk’, dit betekent dat deze goed zichtbaar is op alle computer media (van groot tot klein scherm).

Ons doel om ondernemers te helpen met de juiste strategie en design op het internet. Laat uw website of webshop bouwen tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Professionele website voor starters, ZZp’ers, en MKB bedrijven

Wij maken voornamelijk websites voor starters, MKB/ ZZP’ers/ stichtingen en zelfstandige en kleine bedrijven. Een nieuwe website van een paar pagina’s kan al binnen twee weken online staan voor een betaalbare prijs

Skils:  HTML – CSS – Bootstrap – WordPress – PrestaShop – OpenCart – Woocommerce – Concrete5