Skip to main content
Reliable online partner for over 25 years, online experience for MKB / freelancers

Wie zijn wij in Hoofddorp met ruim 25 jaar expertise

Wij zijn een kleine Studio met ruim 25 jaar online ervaring voor het MKB/ ZZP’ers/ stichtingen en zelfstandige. Voor een professionele website/ webdesign/ webshops kiest u Studiohoofddorp, makkelijk en bijzonder eenvoudig met WordPress / WooCommerce beheer. Digitale oplossingen die aansluiten bij de behoefte van jouw organisatie en die van de gebruiker.

Creator of quality designs

We werken met prachtige opdrachtgevers waarvoor we een groot portfolio hebben verzorgd aan online activiteiten de afgelopen jaren, ideaal voor beginnende starters, en kleine ondernemingen of het vernieuwen van uw huidige website.

“Fresh Ideas That Work”

Onze pagina’s zijn zoekmachine geoptimaliseerde en mobiel vriendelijk, we geven gratis ondersteuning na oplevering van uw professionele website/ webdesign/ webshop. De complexe opdrachten, met nieuwe technologieën en toepassingen, onze creativiteit, dit is ons werk, want jouw succes is ons succes.

Gericht op het midden- en kleinbedrijf (MKB), stichtingen en verenigingen
voor de juiste prijs kwaliteit en beste service!

Succes met Internet, online zichtbaar op het web

Wij helpen graag onze klanten richting het web. De professionele website of webshops worden uitgerust met de modernste technieken van deze tijd, WordPress based websites. Dit alles in nauwe samenhang en overleg met onze opdrachtgevers.

Team Studiohoofddorp websites en webdesign

“Fresh Ideas That Work”

Naast webdesign en web-marketing kunnen we ook foto’s en/of video’s aanleveren, wij werken met een netwerk van bureaus samen.

Er is de afgelopen tijd veel werk gemaakt wat we graag met de buitenwereld willen delen. We hebben gekozen voor een site op het WordPress platform. WordPress is momenteel de ideale keuze voor betaalbare professionele website met de beste CMS-mogelijkheden.

Gekozen voor WordPress met makkelijk CMS-systeem

CMS (Content Management Systeem) wil zeggen dat u als klant zelf uw website makkelijk kunt onderhouden, bijwerken met teksten, het plaatsen van foto’s en nieuwsberichten gecombineerd met social media.

Onze professionele websites zijn ook responsive ‘mobiel vriendelijk’, dit betekent dat deze goed zichtbaar is op alle computer media (van groot tot klein scherm). Ons doel om ondernemers te helpen met de juiste strategie en design op het internet. Laat uw website of webshop bouwen tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Professionele website voor starters, ZZp’ers, en MKB bedrijven

Wij maken voornamelijk websites voor starters, MKB/ ZZp’ers/ stichtingen en zelfstandige en kleine bedrijven. Ben jij die een nieuwe website van een paar pagina’s wil hebben, kan al binnen twee weken online staan voor een betaalbare prijs, vraag even een offerte aan voor een betaalbare prijs

Skils:  HTML – CSS – Bootstrap – WordPress – PrestaShop – OpenCart – Woocommerce – Concrete5