Skip to main content

Webdesign met de juiste prijs kwaliteit “Fresh ideas that Work”

Succes met Internet, online zichtbaar, Fresh ideas

Internetbureau Studiohoofddorp is een frisse onderneming met kennis & knowhow en Fresh ideas, die vanaf de beginperiode in 1992 al met Internet bezig is met functionele, professionele en creatieve websites. De professionele website of webshops worden uitgerust met de modernste technieken van deze tijd, WordPress based websites. Dit alles in nauwe samenhang en overleg met onze opdrachtgevers.

Naast webdesign en web-marketing kunnen we ook foto’s en/of video’s aanleveren, wij werken met een netwerk van gerelateerde bureaus samen.

Dit alles gericht op het midden- en kleinbedrijf, stichtingen en verenigingen voor de juiste prijs kwaliteit en……..wij werken samen met u naar resultaat, hebben passie voor wat wij doen en streven altijd naar de beste service!

Er is de afgelopen tijd veel werk gemaakt wat we graag met de buitenwereld willen delen. We hebben gekozen voor een site op het WordPress platform. WordPress is momenteel de ideale keuze voor betaalbare website met de beste CMS mogelijkheden.

CMS (Content Management Systeem) wil zeggen dat u als klant zelf uw website makkelijk kunt onderhouden, bijwerken met teksten, het plaatsen van foto’s en nieuwsberichten gecombineerd met social media.

Onze professionele websites zijn ook responsive, dit betekent dat deze goed zichtbaar is op alle computer media (van groot tot klein scherm).

Vrijwel iedereen met een beetje computerervaring kan dit makkelijk uitvoeren en onderhouden. Bent u in de buurt voor een NO-nonsense webontwikkeling in Hoofddorp voor ’n professionele website? Kom een keer van gedachten wisselen. Mail en maak een afspraak bij ons: info@studiohoofddorp.nl.

“Fresh ideas that Work”

Wij leveren je nieuwe website snel en professioneel. Een nieuwe website kan al binnen een paar dagen online zijn. Je krijgt een kwalitatief hoogstaande website/ webdesign waarmee je nog jaren mee voort kunt. Wij berekenen geen meerprijs voor de optimalisatie van een website voor weergave op mobiele telefoons en tablets want alles bij ons wordt responsive opgebouwt.

Kom een keer van gedachten wisselen. Mail en maak een afspraak bij ons

× Waarmee kan ik je helpen?