Skip to main content

Met WordPress creëert u een professionele website

WordPress website beginnen? Wij maken websites in WordPress.  Het WordPress systeem is gebruiksvriendelijk en wordt wereldwijd gebruikt. WordPress is geheel naar eigen wens in te richten/ website laten maken zoals u dit wilt. WordPress websites zijn goed vindbaar in de zoekmachines en geschikt voor gebruikers zonder technische kennis.

Studiohoofddorp helpt u bij de ontwikkeling van uw eerste website. De eerste websites kan namelijk best lastig zijn.

Heeft u nog weinig kennis over het opzetten van een onlineonderneming? Hoe kiest u de juiste en beste hosting partij? Heel eenvoudig en voor iedereen die graag een betaalbare WordPress website wil laten maken, maar geen zin heeft in ingewikkelde dingen.  Je kiest een website, stuurt ons je teksten, foto’s en logo en wij zorgen dat alles goed en professioneel in je website komt te staan.

Dit content managementsysteem is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar u creëert er ook een professionele website mee.

Echte webdesigners bouwen

Wij hebben een sterke voorkeur voor WordPress

Wordpress website

Wilt u uw WordPress website verbeteren? Dan doen wij dit ook voor u. Wilt u wel een professionele website, maar geeft u liever het werk uit handen? Dan bent u op het juiste adres! Een bedrijf start je niet zomaar en ook voor een website dien je de nodige voorbereidingen te treffen.

Gebruiksvriendelijke backoffice met WordPress CMS

En dan bedoelen we niet zozeer het regelen van de hosting of domeinnaam, maar eerder dat je inzichtelijk krijgt wat voor soort website je wilt gaan maken.

Hoe gaat de site eruitzien, wat voor informatie wil je erop kwijt en vooral: wat wil je hiermee bereiken? Gaat het vooral om het creëren van een online platform waarmee je de vindbaarheid en naamsbekendheid wilt vergroten?

WordPress website

Nadat je jouw producten en doelgroep vastgesteld hebt, is het belangrijk dat je een bedrijfsnaam bedenkt die hierop aansluit. Het is raadzaam om jouw bedrijfsnaam direct in een domeinnaam te registreren. Dit helpt bij de herkenbaarheid, bereikbaarheid en uitstraling van jouw website – webshop.

Internetbureau Studiohoofddorp – Wij maken voornamelijk websites voor starters, zzp’ers, en MKB-bedrijven. Een website van een paar pagina’s kan al binnen twee weken online staan voor een betaalbare prijs. We werken vanuit Hoofddorp aan projecten in de Haarlemmermeer, Heemstede, Amstelveen, Haarlem, Aalsmeer en Schiphol.

Kom een keer van gedachten wisselen. Mail en maak een afspraak bij ons

× Waarmee kan ik je helpen?