Skip to main content

Ontwerp website - ontwerp is uw visite kaartje

We make amazing things every day

Dat uw website ontwerp het visitekaartje van nu is en dat het ontwerp van uw website aandacht verdient, hoeven we u niet uit te leggen. U heeft tenslotte zelf al besloten om op zoek te gaan naar een Internetbureau dat een website voor u kan realiseren.

Een mooi en gebruiksvriendelijk website ontwerp is dus onmisbaar. Die eerste indruk maakt dat klanten klikken en uiteindelijk besluiten om met ons in zee te gaan.

Een professionele en goed functionerende website is een succesfactor en ons en voor een succesvol bedrijf.

Onze professionele webdesigners vertalen letterlijk hoe u het wilt met oogpunt en onze expertise, kennis voor een WordPress internet website, van digitale strategie naar succesvol online hier in Hoofddorp.

Dit zijn slechts de basiselementen. Voor optimaal functionerend webdesign luisteren we vooral naar jouw wensen. Het kan namelijk zo zijn dat jouw website specifieke functies nodig heeft. Wat je wensen ook zijn: wij voeren ze graag voor je uit.

Vaak wordt er in WordPress met een plugin zoals WPML gewerkt. Ook kun je voor een multisite kiezen. Of je maakt gewoon verschillende websites.

WordPress websites. Als je even rondsnuffelt op het internet dan kom je waarschijnlijk tot de conclusie dat de meeste ZZP’ers een WordPress website hebben.

WordPress is makkelijk te leren en tegenwoordig zijn er goede thema’s waarmee je in de browser je website kunt gaan ontwerpen. Veel webdesigners zijn dan ook overgestapt van de statische website naar de WordPress website voor het ontwerp van een website.

Schakel een professionele webdesigner in

Kortom, je moet in actie komen om meer bezoekers en klanten naar de website te trekken. Schakel daarom een professionele webdesigner in om een ontwerp website te laten maken. Naast een goed vormgeving zorgt de website ervoor dat jouw website beter presteert en goed vindbaar is via de zoekmachines zoals wij dit doen.

Een professionele nieuwe website op het web in Hoofddorp

Wanneer goed toegepast biedt ontwerp van een website op zeer verschillende apparaten toch een optimale gebruikservaring. Dit geldt niet alleen voor kleine schermen, maar ook voor hoge resoluties, grote schermen en kleine resoluties.

Online strategie serieus nemen

Net als bij mobiele websites kan er ook bij ontwerp van een website voor worden gekozen om bepaalde minder relevante content achterwege te laten bij mobiele bezoekers (smartphone). Denk aan grote afbeeldingen of video’s kunnen eventueel worden vervangen door een lagere resolutie. Hierdoor zullen de pagina’s sneller laden en wordt ook rekening gehouden met eventuele kosten voor mobiel dataverkeer van de gebruiker.

Laat als organisatie – bedrijf zien dat je een online strategie serieus neemt en dat je bereid bent daarin te investeren. Een professionele website die meegaat met de mogelijkheden van de tijd straalt autoriteit uit.

Ontwikkeling van uw eerste ontwerp

Internetbureau Studiohoofddorp helpt u bij de ontwikkeling van uw eerste ontwerp van een website – webdesign. De markt staat nooit stil en online groei is op oneindig veel verschillende manieren te behalen en tevens voor iedereen relevant. Wij maken voornamelijk websites voor starters, ZZp’ers, en MKB bedrijven. Een website van een paar pagina’s kan al binnen twee weken online staan voor een betaalbare prijs. We werken vanuit Hoofddorp aan projecten in de Haarlemmermeer, Nieuw Vennep, Heemstede, Amstelveen, Haarlem, Aalsmeer en Schiphol 

Skils:  HTML – CSS – Bootstrap – WordPress – PrestaShop – OpenCartWoocommerce – Concrete5