Mobiel vriendelijke websites

We Make Amazing Things Every Day

Google beoordeelt mobiel vriendelijke websites beter in de zoekresultaten. Het wil gebruikers altijd de beste zoekresultaten bieden, inhoudelijk qua gebruikerservaring, dus het tonen van mobiel vriendelijke websites is daar onderdeel van.

Mobiel vriendelijke Webdesign

86%

SEO

100%
Mobile first index by Google

How Does Mobile-First Indexing Work

Responsive webdesign verwijst naar het maken van een website die zich automatisch aanpast aan de schermresolutie van uw computer.

Bij het schalen van de website transformeert deze zich in al zijn facetten: breedte, hoogte, margins en fonts. Responsive webdesign bestaat niet alleen uit een flexible grid, maar ook uit flexible media. Het gebruik van een responsive website brengt veel voordelen met zich mee. Er maar één website gebouwd hoeft te worden, en één CMS, waardoor het beheren van de content altijd eenvoudig blijft.

Simpel gezegd passen responsive websites zich aan, aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een monitor is, een tablet, curved LED tv, of een smartphone. Er is slechts één website nodig, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Een responsive website is gemaakt met een flexible grid.

Mobiel-eerst indexeren is precies zoals het klinkt. Het betekent alleen dat de mobiele versie van uw website het startpunt wordt voor wat Google in hun index opneemt en de basis voor hoe zij de rangorde bepalen.

De Basis voor hoe Google zijn Rangorde Bepaald

We maken voornamelijk websites voor starters, zzp’ers, en MKB bedrijven.
Een zzp website van een paar pagina’s kan al binnen 2 weken online staan voor een betaalbare prijs.
We werken vanuit Hoofddorp aan projecten in de Haarlemmermeer.

Skils:  HTML – CSS – Bootstrap – WordPress – PrestaShop – OpenCartWoocommerce – Concrete5