Zoekmachine-optimalisatie-SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt in het Nederlands vertaald als zoekmachine optimalisatie. Toch hebben we het in de praktijk liever over SEO. Net als bij zoekmachine marketing is het doel van om een website beter vindbaar te maken in zoekmachines. In dit geval richten we ons echter specifiek op de gratis ook wel de organische zoekresultaten.

Zoekmachine optimalisatie SEO (organische)

Het doel daarvan is je zichtbaarheid vergroten en uiteindelijk door online reach meer conversies te genereren. SEO is het ideale online kanaal wanneer het gaat om het verhogen van je leads of sales. De bedoeling is om van de klant te onderzoeken, de concurrentie te bekijken en met optimalisatie en linkbuilding top posities te bereiken.

SEO is een echte wetenschap geworden. Hoe groter het internet groeit, des te moeilijker het natuurlijk wordt om op de eerste plek te belanden op termen met een hoge concurrentie. Google hanteert honderden factoren om de volgorde van deze resultaten te bepalen.

Dit geeft ons motivatie en inspiratie om jouw website nog mooier en beter vindbaar te maken in Google. Daarnaast is WordPress het meest gebruikte CMS ter wereld vanwege zijn eenvoud zodat aanpassingen snel kunnen worden gemaakt.

Wij ontwikkelen websites in combinatie met het gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Met WordPress heeft uw website een goede basis voor zoekmachine-optimalisatie omdat deze technisch gezien al zoekmachine-vriendelijk is opgebouwd.