Voor elke website is goed onderhoud en beveiliging erg belangrijk. Wij controleren je WordPress website daarom continue op compatibele plug-ins en achterstallige updates. Door gecontroleerd updates uit te voeren houden wij je website continu op het niveau zodat de website altijd stabiel draait en veilig is.

Verder beschermen we je WordPress website tegen inbraakpogingen, aanvallen van malware enz enz…….. door middel van beveiligingen plug-ins zijn ze beter beschermt tegen hackers en beschermen jou website optimaal.

Verder optimaliseren we jou afbeeldingen waardoor de laadtijd zonder kwaliteitsverlies sneller laad. Met continu processen draaien we update van de thema’s die op de website draaien, WordPress zelf en plug-in updates voor een stabiele omgeving. Zo zorgen we ervoor dat WordPress websites altijd veilig en stabiel zal blijven draaien.

Ook de snelheid draagt bij voor een betere gebruikservaring, maar telt ook mee in het bepalen van de ranking in Google ’s & Bing zoekresultaten. Dit doen we oa door het combineren van CSS en javascript code en monitoren dan ook met regelmaat of de website wel de juiste snelheid nog heeft.

Het onderhoud van je website is namelijk onze verantwoordelijkheid, daar betaalt u namelijk ook een klein bedrag voor per jaar.

Ook analyseren je website op verschillende punten. Zo kijken we naar gebruiksvriendelijkheid, structuur, technologie en optimalisatie voor zoekmachines.

Zoekmachineoptimalisatie is het belangrijkste aspect voor de vindbaarheid van je site. In het rapport zal je zien dat een goede optimalisatie van veel factoren afhangt. Juist daarom is het essentieel dat alles wat wel binnen komt perfect wordt uitgevoerd maar ook gebruikersdata en bezoekersinformatie is belangrijk voor een goed functionerende website.

We maken voornamelijk websites voor starters, zzp’ers, en MKB bedrijven. Een website van een paar pagina’s kan al binnen twee weken online staan voor een betaalbare prijs. We werken vanuit Hoofddorp aan projecten in de HaarlemmermeerHeemstedeAmstelveenHaarlem,
Aalsmeer en Schiphol

Wordpress updates - onderhoud en backups