Skip to main content

Goed onderhoud, updates en beveiliging belangrijk voor je website

Voor elke website is goed onderhoud en beveiliging zeer belangrijk. Wij controleren je WordPress website daarom continue op compatibele plug-ins en achterstallige updates. Door gecontroleerd updates uit te voeren houden wij je website continu op het niveau zodat de website altijd stabiel draait en veilig is.

  • WordPress-updates moeten simpelweg worden doorgevoerd. En liefst zo snel mogelijk, want vaak gaat het om veiligheid.
  • Elke WordPress website heeft plug-ins. Om dezelfde redenen als bij WordPress zelf, is het belangrijk om ook die plug-ins up-to-date te houden. Deze valt dan ook binnen onze onderhoudsservice.
  • Updates van je theme, ook om dezelfde redenen als bij WordPress zelf, ook zitten er vaak bij deze updates met vernieuwingen bij.

Verder beschermen we je WordPress website tegen inbraakpogingen en hackers, aanvallen van malware, door middel van beveiligingen plug-ins zijn ze beter beschermt tegen hackers en beschermen jouw website optimaal.

Onderhoud en beveiliging van je WordPress website

Verder optimaliseren we jouw afbeeldingen waardoor de laadtijd zonder kwaliteitsverlies sneller laad. Met continu processen draaien we update van de thema’s die op de website draaien, WordPress zelf en plug-in updates voor een stabiele omgeving. Zo zorgen we ervoor dat WordPress websites altijd veilig, stabiel en hackproof zal blijven draaien.

Ook de snelheid draagt bij voor een betere gebruikservaring, maar telt ook mee in het bepalen van de ranking in Google ’s & Bing zoekresultaten. Dit doen we o.a. door het combineren van CSS en javascript code en monitoren dan ook met regelmaat of de website wel de juiste snelheid nog heeft.

Het onderhoud van je website is namelijk onze verantwoordelijkheid, daar betaalt u namelijk ook een klein bedrag voor per jaar. Ook analyseren je website op verschillende punten en veiligheden. Zo kijken we naar gebruiksvriendelijkheid, structuur, technologie en optimalisatie voor zoekmachines zoals Google en BING. Mail en maak snel een afspraak: info@studiohoofddorp.nl want
”Jouw succes is ons succes”

goed onderhoud en beveiliging