Skip to main content
Betaalbaar, snel, gebruiksvriendelijk en goed vindbaar

Uw website laten maken in Hoofddorp

Al ruim 25 jaar online om het MKB/ kleine zelfstandige te helpen. Voor professionele website/ webdesign/ webshops kiest u Studiohoofddorp, makkelijk, betaalbaar, snel, goed vindbaar en eenvoudig met WordPress beheer. Digitale oplossingen die aansluiten bij de behoefte van jouw organisatie en die van de gebruiker.

Creator of quality designs

"Fresh Ideas That Work"

We werken met goede opdrachtgevers waarvoor we een gevarieerd portfolio hebben verzorgd aan online activiteiten, ideaal voor beginnende starters, MKB en kleine ondernemingen.

Onze pagina’s zijn zoekmachine geoptimaliseerde en mobiel vriendelijk, we geven gratis ondersteuning na oplevering van uw website. Want jouw succes is ons succes.

Gericht op het midden- en kleinbedrijf (MKB), stichtingen en
verenigingen voor de juiste prijs kwaliteit en beste service!

Makkelijk, betaalbaar, snel, goed vindbaar en eenvoudig met WordPress beheer

Wij helpen graag onze klanten richting het web. De professionele website of webshops worden uitgerust met de modernste technieken van deze tijd, WordPress based websites. Dit alles in nauwe samenhang en overleg met onze opdrachtgevers.

Team Studiohoofddorp websites en webdesign

Naast webdesign en web-marketing kunnen we ook foto’s en/of video’s aanleveren, wij werken met een netwerk van gerelateerde bureaus samen.

"Fresh Ideas That Work"

Er is de afgelopen tijd veel werk gemaakt wat we graag met de buitenwereld willen delen. We hebben gekozen voor een site op het WordPress platform. WordPress is momenteel de ideale keuze voor betaalbare website met de beste CMS mogelijkheden.

Gekozen voor WordPress

CMS (Content Management Systeem) wil zeggen dat u als klant zelf uw website makkelijk kunt onderhouden, bijwerken met teksten, het plaatsen van foto’s en nieuwsberichten gecombineerd met social media.

Onze professionele websites zijn ook responsive ‘mobiel vriendelijk’, dit betekent dat deze goed zichtbaar is op alle computer media (van groot tot klein scherm).

Ons doel om ondernemers te helpen met de juiste strategie en design op het internet. Laat uw website of webshop bouwen tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Professionele website voor starters, ZZp’ers, en MKB bedrijven

Wij maken voornamelijk websites voor starters, ZZp’ers, en MKB bedrijven. Een website van een paar pagina’s kan al binnen twee weken online staan voor een betaalbare prijs.

We werken vanuit Hoofddorp aan projecten in de Haarlemmermeer, Heemstede, Nieuw Vennep, Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Aalsmeer en Schiphol.

Skils:  HTML – CSS – Bootstrap – WordPress – PrestaShop – OpenCart – Woocommerce – Concrete5