Skip to main content
WordPress is gebruiksvriendelijk en super schaalbaar ´Responsive´

Makkelijk gebruiksvriendelijke backoffice CMS WordPress Beheer Systeem

WordPress is enorm populair. Dat komt omdat het enorm gebruiksvriendelijk is met een geweldige gebruiksvriendelijk backoffice systeem, overal ter wereld wordt WordPress gebruikt en super schaalbaar is (responsive). Daarnaast ben je met een WordPress website ook gewoon enorm flexibel als je bijvoorbeeld wisselt van webdesign bureau of ontwikkelaar, je zit er niet aan vast. Het is enorm gebruiksvriendelijk waardoor veel mensen er mee om kunnen gaan.

WordPress systeem is het meest gebruikte CMS ter wereld, zelfs het Witte huis (The White House) gebruikt WordPress!

Een groot voordeel van WordPress is dus de gebruiksvriendelijkheid. De beheeromgeving backoffice is logisch ingericht en de basis zal je je snel eigen kunnen maken. Daarbij is het eenvoudig om door middel van plugins extra functionaliteiten aan de website toe te voegen.

Het design is ook heel erg uitgebreid. Zonder enige technische kennis kan je de stijl en kleuren volledig naar eigen wens inrichten, hoe makkelijk is dit. Je kiest voor een thema en past kleuren, lettertypes en logo’s eenvoudig naar eigen wensen aan. Vanwege deze gebruiksvriendelijke WordPress systeem is dit het meest gebruikte CMS ter wereld.

Het WordPress systeem vereist minder technische kennis dan andere CMS´en

Creator of quality designs and thinker of fresh ideas

Makkelijker om plugins te installeren

WordPress is natuurlijk niet het enige CMS dat er is. Er zijn ook andere platformen. Naast WordPress zijn Magento, Yoomla en Drupal de meest bekende content management systemen. WordPress CMS is het meest gebruikt online. Zo is het in WordPress bijvoorbeeld makkelijker om plugins te installeren. Het WordPress systeem vereist minder technische kennis dan Drupal, Magento of Yoomla. Bovendien is het WordPress systeem vele malen makkelijker in gebruik dan bovenstaande CMS.

De WordPress admin omgeving is de backend van je WordPress-website. Dit is een uitgebreid systeem waar alléén gebruikers met een account kunnen inloggen. Hoeveel deze gebruikers kunnen “uitspoken” bepaal jij als beheerder. Tenminste, als je de beheerder van de WordPress-site bent.

Dat is een groot voordeel voor ontwikkelaars, klanten en beheerders. De interface van WordPress is eenvoudig en intuïtief. Je bent er meteen mee weg. Zo kun je zonder technische kennis toch makkelijk en snel pagina’s of blog posts maken en beheren!

Daarom nemen wij al uw taken voor u uit handen