Skip to main content
Wim Slootweg Photography

Should I stay, or should I go?

Dat is het eerste wat mensen zich afvragen bij het bezoeken van een nieuwe website.

Onderzoek wijst uit dat in alle gemeenschappen het meest verwezen wordt naar visuele ervaringen. Een van de aspecten die mensen overhalen om te blijven, naast natuurlijk een goede performance, is de foto’s. Deze moeten dan wel van goede (professionele) kwaliteit zijn zoals ik dit doe Wim Slootweg Photography.

Wim Slootweg Photography is gespecialiseerd in headshot en portret fotografie. Je kunt hierbij denken aan een pagina waar je je team voorstelt. Maar je kunt er ook prima terecht voor ander soort foto’s voor gebruik op je website, bijvoorbeeld van je winkel of product (kleine oplage). Informeer naar de mogelijkheden.

Wim Slootweg Photografie

Wim Slootweg Photography
https://www.wimslootweg.com

Als organisatie wilt u online succesvol zijn, met een prachtig webdesign / website in Hoofddorp. Een website laten maken kan bij ons, waar we dagelijks tientallen klanten op weg helpen naar online succes!

Onze webdesigners in Hoofddorp; een goede website is namelijk een website die doet wat hij moet doen. Namelijk; verkopen, overtuigen en informeren. Een bezoeker moet te alle tijden weten wat jij doet, wat je te bieden hebt en wat hij moet doen om te krijgen wat hij wil.

Goede inhoud is wat uw website ook onderscheidt van de massa. Het succes van uw website wordt voornamelijk bepaald door de inhoud. Uiteindelijk wint content de portefeuilles van uw klanten.

Alle andere componenten van uw website (ontwerp, afbeeldingen, video’s, enz.) Bieden een secundaire ondersteunende rol, wij maken u succesvolle website zoals u het wilt met een mooie samenwerking met Wim Slootweg Photography.