Skip to main content
Een eenvoudige site laten maken in Hoofddorp?

In een vrijblijvend gesprek geven we je graag advies wat de beste oplossing en mogelijkheden zijn.

Wij bouwen voor onze klanten eenvoudige, responsive sites waar Google en bezoekers gek op zijn. Onze websites die wij maken zijn op alle apparaten zoals laptop, desktop, tablet en smartphone goed te bekijken.

Daarnaast zijn de sites standaard geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines zodat het niet moeilijk is om hoger in Google te komen met je website.

Vraag naar onze mogelijkheden

Wij besteden veel tijd aan nieuwe ontwikkelingen

Ben je startend ondernemer of al langer bezig? We hebben al eenvoudige sites gemaakt voor meer dan vele  tevreden klanten. Bij Studiohoofddorp besteed elke medewerker altijd veel tijd aan nieuwe ontwikkelingen.

Een eenvoudige website laten maken betekent dat je profiteert van al deze kennis. Dit zorgt voor een website die echt maximaal aanspoort tot actie en een optimale opbouw heeft voor Google.  Altijd zal de kwaliteit van jouw site gecontroleerd worden door een andere collega. Met onze kennis waarborgen we dat je gegarandeerd een geweldige site zult krijgen.

Uw website dient als online visitekaartje voor uw bedrijf!

Wat de functie van uw eenvoudige website/ webshop ook mag zijn, Studiohoofddorp denkt met u mee. Of uw website nu dient als online visitekaartje, webshop of commerciële doeleinden; De sites van Studiohoofddorp zijn voorzien van een professioneel webdesign dat uitstekend wordt gevonden in de zoekmachines (SEO).

De term SEO staat voor ‘Search Engine Optimization‘, in gewoon Nederlands ‘zoekmachine optimalisatie’. SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je site of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines.

Resultaten zijn meetbaar en zichtbaar

De resultaten voor eenvoudige website/ webshops zijn meetbaar. Statistieken kunnen je precies vertellen hoeveel bezoekers er op een site zijn geweest, welke pagina’s ze hebben bezocht en bijvoorbeeld een percentage tonen. Aan de hand van deze gegevens weten wij of alles goed staat ingesteld en of alles volgens jou richtlijnen goed staat ingesteld en of we nog correcties moeten laten plaatsvinden.

Een eenvoudige website of webshop is dus meer dan een online visitekaartje. Het is een waardevol verlengstuk van je onderneming en team. Een website van een paar pagina’s kan al binnen twee weken online staan voor een betaalbare prijs. We werken vanuit Hoofddorp aan projecten in de Haarlemmermeer, Heemstede, Amstelveen, Haarlem, Aalsmeer en Schiphol