Skip to main content

Webdesigner in Hoofddorp - Professionele Website met Studiohoofddorp

Webdesigner - front end developer - Hoofddorp

Heeft u nog weinig kennis over het opzetten van een online onderneming?

Voor ons is het belangrijk om als Professionele webdesigner/ front end developer uit Hoofddorp de verwachting van de klant te overtreffen. Dit geeft ons motivatie en inspiratie om jouw website nog mooier en beter vindbaar te maken in Google.

Online Succes

Wij ontwikkelen websites in combinatie met het gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Met WordPress heeft uw website een goede basis voor zoekmachine-optimalisatie omdat deze technisch gezien al zoekmachine-vriendelijk is opgebouwd.

Daarnaast is WordPress het meest gebruikte CMS ter wereld vanwege zijn eenvoud zodat aanpassingen snel kunnen worden gemaakt. Een goede webdesigner weet precies wat zijn cliënt wil en heeft een adviserende rol.

Quality designs and thinker of fresh ideas

Wilt u uw WordPress website verbeteren? Dan doen wij dit ook voor u. Wilt u wel een professionele website, maar geeft u liever het werk uit handen? Dan bent u op het juiste adres! Een bedrijf start je niet zomaar en ook voor een website dien je de nodige voorbereidingen te treffen.

“Fresh Ideas That Work”

En dan bedoelen we niet zozeer het regelen van de hosting of domeinnaam, maar eerder dat je inzichtelijk krijgt wat voor soort website je wilt gaan maken. Hoe gaat de site eruitzien, wat voor informatie wil je erop kwijt en vooral: wat wil je hiermee bereiken? Gaat het vooral om het creëren van een online platform waarmee je de vindbaarheid en naamsbekendheid wilt vergroten?

Direct een domeinnaam registreren

Nadat je jouw producten en doelgroep vastgesteld hebt, is het belangrijk dat je een bedrijfsnaam bedenkt die hierop aansluit. Het is raadzaam om jouw bedrijfsnaam direct in een domeinnaam te registreren. Dit helpt bij de herkenbaarheid, bereikbaarheid en uitstraling van jouw website – webshop.

Internetbureau Studiohoofddorp – Wij maken voornamelijk websites voor starters, zzp’ers, en MKB bedrijven. Een website van een paar pagina’s kan al binnen twee weken online staan voor een betaalbare prijs. We werken vanuit Hoofddorp aan projecten in de Haarlemmermeer, Heemstede, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Aalsmeer, Alphen aan den Rijn en Schiphol.