webshop-webwinkel

Wij vinden dat iedereen zijn eigen Webshop / Webwinkel moet kunnen starten in de Haarlemmermeer

We vinden dat iedereen van zijn idee een online succes moet kunnen maken, met gebruiksgemak en plezier daarom voorop met als basisvoorwaarden voor een goede positie in Google. Want je wilt natuurlijk wel dat jouw webwinkel gevonden wordt.

Al sinds websites in opmars zijn, zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van webshops en websites. Iedere webshop is uniek, met eigen design en eigen domeinnaam. We koppelen je webshop met iDeal, creditcard en alle betaalproviders van Nederland.

Een eigen gebruiksvriendelijk Webwinkel

In een responsive website past je shop zich aan het scherm van de gebruiker aan zodat altijd de informatie die een klant op dat moment nodig heeft leesbaar, gebruiksvriendelijk en werkbaar getoond wordt. Ongeacht het device waarop de webshop bekeken wordt.

Wij zijn de specialist in webshops / webwinkels. Wij ontwikkelen websites in combinatie met het gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Met WordPress heeft uw website een goede basis voor zoekmachine-optimalisatie omdat deze technisch gezien al zoekmachine-vriendelijk is opgebouwd.

Daarnaast is WordPress het meest gebruikte CMS ter wereld vanwege zijn eenvoud zodat aanpassingen snel kunnen worden gemaakt.

Bedenk een pakkende bedrijfsnaam

Nadat je jouw producten en doelgroep vastgesteld hebt, is het belangrijk dat je een bedrijfsnaam (Corporate Identity) bedenkt die hierop aansluit. Het is raadzaam om jouw bedrijfsnaam direct in een domeinnaam te registreren bij hoasted.com. Dit helpt bij de herkenbaarheid, bereikbaarheid en uitstraling van jouw webshop.

Je moet als webwinkel houder heel goed zijn in online marketing, maar het ook leuk vinden om bezig te zijn met producten uitzoeken voor je webshop, ze te fotograferen, marketing, logistiek en goed zijn in het beantwoorden van vragen van jou klanten.

Fresh Ideas That Work