Skip to main content

Een website laten maken door ons in Hoofddorp?

In een vrijblijvend gesprek geven we je graag advies wat de beste oplossing en mogelijkheden zijn.

Wij bouwen voor onze klanten professionele, responsive websites hier in Hoofddorp waar Google en bezoekers gek op zijn. Onze websites die wij maken zijn op alle apparaten zoals laptop, desktop, tablet en smartphone goed te bekijken.

Daarnaast zijn de websites standaard geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines zodat het niet moeilijk is om hoger in Google te komen met je website.

Aanvraag onze mogelijkheden

Onze websites zijn voorzien van een professioneel webdesign
dat uitstekend wordt gevonden!

Ben je startend ondernemer of al langer bezig? We hebben al websites gemaakt voor meer dan vele  tevreden klanten. Bij Studiohoofddorp besteed elke medewerker altijd veel tijd aan nieuwe ontwikkelingen.

Wij besteden veel tijd aan nieuwe ontwikkelingen

Een website laten maken betekent dat je profiteert van al deze kennis. Dit zorgt voor een website die echt maximaal aanspoort tot actie en een optimale opbouw heeft voor Google.  Altijd zal de kwaliteit van jouw website gecontroleerd worden door een andere collega. Met onze kennis waarborgen we dat je gegarandeerd een geweldige gebruiksvriendelijke website zult krijgen.

Uw website dient als online visitekaartje voor uw bedrijf!

Wat de functie van uw website/ webshop ook mag zijn, Studiohoofddorp denkt met u mee. Het dient als online visitekaartje, webshop of commerciële doeleinden; De websites van Studiohoofddorp zijn voorzien van een professioneel webdesign dat uitstekend wordt gevonden in de zoekmachines (SEO).

De term SEO staat voor ‘Search Engine Optimization‘, in gewoon Nederlands ‘zoekmachine optimalisatie’. SEO is een verzameling van technieken (ongeveer 210 stuks). Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren de vindbaarheid in zoekmachines.

De resultaten op het Internet zijn meetbaar. Statistieken kunnen je precies vertellen hoeveel bezoekers er op een website zijn geweest, welke pagina’s ze hebben bezocht en bijvoorbeeld een percentage tonen. Aan de hand van deze gegevens weten wij of alles goed staat ingesteld en of alles volgens jou richtlijnen goed staat ingesteld en of we nog correcties moeten laten plaatsvinden. Een website of webshop is dus meer dan een online visitekaartje. Het is een waardevol verlengstuk van je onderneming en team.

Wij maken voornamelijk websites voor starters, zzp’ers, en MKB bedrijven. Een website van een paar pagina’s kan al binnen twee weken online staan voor een betaalbare prijs. We werken vanuit Hoofddorp aan projecten in de Haarlemmermeer, Heemstede, Amstelveen, Haarlem, Aalsmeer en Schiphol