Skip to main content

Een website bouwen doen we vanuit rond Amsterdam!

In een vrijblijvend gesprek geven we je graag advies wat de beste oplossing en mogelijkheden zijn.

Wij bouwen voor onze klanten eenvoudige, functionele websites waar bezoekers gek op zijn. Vanuit Amsterdam; responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de webdeveloper streeft naar een optimale web ervaring.

Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. (zoals laptop, desktop, tablet en smartphone goed te bekijken)

Daarnaast zijn de websites geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines zodat het niet moeilijk is om hoger in Google te komen met je website.

Mogelijkheden & oplossingen

Wij besteden veel tijd aan nieuwe ontwikkelingen

Ben je startend ondernemer of al langer bezig? We hebben al eenvoudige websites gemaakt voor meer dan vele  tevreden klanten. Bij Studiohoofddorp besteed elke medewerker altijd veel tijd aan nieuwe ontwikkelingen.

Wij bouwen websites voor Amsterdam, betekent dat je profiteert van al deze kennis. Dit zorgt voor een website die echt maximaal aanspoort tot actie en een optimale opbouw heeft voor Google.  Altijd zal de kwaliteit van jouw website gecontroleerd worden door een andere collega. Met onze kennis waarborgen we dat je gegarandeerd een geweldige website zult krijgen.

Uw website in Amsterdam dient als online visitekaartje voor uw bedrijf!

Wat de functie van uw eenvoudige bouwde website/ webshop ook mag zijn, Studiohoofddorp denkt met u mee. Of uw website nu dient als online visitekaartje, webshop of commerciële doeleinden; De websites van Studiohoofddorp zijn voorzien van een professioneel webdesign dat uitstekend wordt gevonden in de zoekmachines (SEO).

De resultaten voor eenvoudige gebouwde website/ webshops zijn meetbaar. Statistieken kunnen je precies vertellen hoeveel bezoekers er op een website zijn geweest, welke pagina’s ze hebben bezocht en bijvoorbeeld een percentage tonen. Aan de hand van deze gegevens weten wij of alles goed staat ingesteld en of alles volgens jou richtlijnen goed staat ingesteld en of we nog correcties moeten laten plaatsvinden.

Een eenvoudige gebouwde website is dus meer dan een online visitekaartje. Het is een waardevol verlengstuk van je onderneming en team.

Wij maken voornamelijk websites voor starters, zzp’ers, en MKB bedrijven. Een website van een paar pagina’s kan al binnen twee weken online staan voor een betaalbare prijs. We werken vanuit Hoofddorp aan projecten in de Haarlemmermeer, Heemstede, Amstelveen, Haarlem, Amsterdam, Aalsmeer en Schiphol

Amsterdam innovatiehoofdstad

Kom een keer van gedachten wisselen. Mail en maak een afspraak bij ons

× Waarmee kan ik je helpen?