Website beginnen, onze expertise, wij zijn uw partner!

Heeft u nog weinig kennis over het opzetten van een online onderneming?

We zijn een design gedreven digitaal bureau en ondersteunen mooi webdesign, een mooi design met sterke digitale experiences is waar we voor staan.

Een website beginnen? Studiohoofddorp helpt u bij de ontwikkeling van uw eerste website. De eerste website kan namelijk best lastig zijn. Hoe kiest u de juiste en beste hosting partij en wie kiest u voor het maken van uw onderneming Online? Juist….wij!

Online Succes

Heel eenvoudig en voor iedereen die graag een betaalbare website wil laten maken, maar geen zin heeft in ingewikkelde dingen. Je kiest voor ons, stuurt ons je teksten, foto’s, logo en de mogelijkheden die u wilt en wij zorgen dat alles goed en professioneel in je website komt te staan.

Tijd voor een website die presteert naar uw wensen!

Bij Studiohoofddorp hebben wij een sterke voorkeur voor WordPress , waar u een professionele website mee creëert. Dit content management systeem CMS is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook met een makkelijke backoffice waardoor u overal kunt inloggen om iets aan te passen.

Quality designs and thinker of fresh ideas

Wilt u uw WordPress website verbeteren? Dan doen wij dit ook voor u. Wilt u wel een professionele website, maar geeft u liever het werk uit handen? Dan bent u op het juiste adres! Een bedrijf start je niet zomaar en ook voor een website dien je de nodige voorbereidingen te treffen.

Voorbereidingen treffen met een nieuwe website

En dan bedoelen we niet zozeer het regelen van de hosting of domeinnaam, maar eerder dat je inzichtelijk krijgt wat voor soort website je wilt gaan maken. Hoe gaat de site eruitzien, wat voor informatie wil je erop kwijt en vooral: wat wil je hiermee bereiken? Gaat het vooral om het creëren van een online platform waarmee je de vindbaarheid en naamsbekendheid wilt vergroten?

Herkenbaarheid, doelgroep, bereikbaarheid en uitstraling

Nadat je jouw producten en doelgroep vastgesteld hebt, is het belangrijk dat je een bedrijfsnaam bedenkt die hierop aansluit. Het is raadzaam om jouw bedrijfsnaam direct in een domeinnaam te registreren. Dit helpt bij de herkenbaarheid, bereikbaarheid en uitstraling van jouw website – webshop.

Website beginnen, onze expertise, wij zijn uw partner! – Wij maken voornamelijk websites voor starters, zzp’ers, en MKB bedrijven. Een website van een paar pagina’s kan al binnen twee weken online staan voor een betaalbare prijs. We werken vanuit Hoofddorp aan projecten in de Haarlemmermeer, Heemstede, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Aalsmeer, Alphen aan den Rijn en Schiphol.