Skip to main content

Google Site Kit

By 3 januari 2020februari 1st, 2021Wordpress
Google Site Kit

Als u een WordPress-website hebt en wilt zien hoe gebruikers uw website vinden en gebruiken, is Site Kit precies wat u zoekt. Om u te helpen bij het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van uw online aanwezigheid, biedt Site Kit u gemakkelijk te begrijpen statistieken en bruikbare inzichten rechtstreeks op uw WordPress-dashboard.

Voordelen

  • Eenvoudig te begrijpen statistieken rechtstreeks op uw WordPress-dashboard
  • Officiële inzichten van meerdere Google-tools
  • Snelle installatie voor meerdere Google-tools zonder de broncode van uw site te hoeven bewerken

Ontwikkelaars en bureaus

Als u op een WordPress-website voor een cliënt werkt, is Site Kit de one-stop-oplossing voor het implementeren, beheren en verkrijgen van inzichten van kritieke Google-tools om de site succesvol te maken op het web.

Google Site Kit

Voordelen

  • U krijgt verzamelde inzichten van Google-producten, gedistilleerd in een dashboard waartoe uw klanten of andere teams gemakkelijk toegang hebben. Het is niet nodig om gegevens van meerdere producten te kopiëren om rapporten voor klanten samen te stellen.
  • De prestatiestatistieken van de site en de aanbevelingen voor verbeteringen komen rechtstreeks van Google. Uw klanten ontvangen de nieuwste best practicus die door Google-producten worden aanbevolen.
  • SiteKit biedt rollen en machtigingen om u te helpen de toegang tot de gegevens van de site te beheren en ervoor te zorgen dat alleen de relevante mensen statistieken kunnen zien.

Bron: https://sitekit.withgoogle.com/documentation/who-is-site-kit-for/

Kom een keer van gedachten wisselen. Mail en maak een afspraak bij ons