Skip to main content

Wat is een influencer ? Social media – Online Internet – Marketing

Wat is een Influencers ? Social media / Internet

Influencers……..maar wat zijn dit voor mensen? En waarom zijn ze zo belangrijk? Een influencer is iemand met een behoorlijke aanwezigheid op social media / Internet, via blogs / YouTube / Instagram / invloed creëert met zijn aanwezigheid. Het kan je merk of product dus ongezien een enorme boost geven!

Waar vind je influencers in Hoofddorp? 

Dit is ook het sterkste punt van influencers, ze maken een sterke en persoonlijke connectie met hun volgers, het voelt alsof het vrienden zijn. Influencers werken als een soort wesp met de online wereld vol aanbod. Maar nu moet jouw merk in contact worden gebracht met de passende influencer.

Het begint meestal met een bepaalde passie voor iets; van kleding – wat ze graag gebruiken  tot gezond eten. Ze starten vaak omdat ze wat zij zo leuk vinden willen delen met de rest van de wereld.

Dit zijn de echte influencers, Influencers werken als een soort filters in de online wereld vol aanbod. Heb je eenmaal je niche gevonden? Dan is het zaak om consistent content te produceren en dit te blijven posten. De rest volgt vanzelf in deze online wereld.

Nu schakel je natuurlijk Studiohoofddorp voor in voor de meest veelzijdige influencer.

Uw succes is ons succes in 2021 – Wij maken voornamelijk websites voor starters, zzp’ers, en MKB bedrijven. Een website van een paar pagina’s kan al binnen twee weken online staan voor een betaalbare prijs. We werken vanuit Hoofddorp aan projecten in de Haarlemmermeer, Heemstede, Amstelveen, Haarlem, Aalsmeer en Schiphol