Skip to main content
Wat kost een website bij ons Vriendelijke prijs - service - kwaliteit bij Studiohoofddorp

Bedenk een pakkende bedrijfsnaam als je een nieuw bedrijf begint met product/ doelgroep

Nadat je jouw producten en doelgroep vastgesteld hebt, is het belangrijk dat je een bedrijfsnaam (Corporate Identity) bedenkt die hierop aansluit.

Een duidelijke naam geeft vaak in één oogopslag aan om wat voor een bedrijf het gaat, zoals ‘Bart de Kapper’. Een creatieve en pakkende naam laat de klant soms iets langer nadenken, maar kan er daardoor wel voor zorgen dat de naam langer blijft hangen.

Het is raadzaam om jouw bedrijfsnaam direct in een domeinnaam te registreren bij hoasted.com. Dit helpt bij de herkenbaarheid, bereikbaarheid en uitstraling van jouw webshop/ webwinkel/ online verkoop.

Maar wat zijn de kosten nu voor een website?

Wij maken WordPress websites, de kosten hiervoor zijn 750 euro als instap model. U kunt bij de basis beginnen en uitbreiden wanneer gewenst. Nadat wij uw wensen hebben besproken ontvangt u binnen 24 uur uw offerte met daarin exact waar u voor betaald en duidelijkheid.

De kosten voor een Webshop zijn iets meer

Wij maken WooCommerce webshops vanaf 1250 euro. Webshops kosten over het algemeen meer dan websites, omdat daar meer functionaliteit in zit, moeten meer configureren en betalingsmodule installeren. U ontvangt binnen 24uur uw offerte.

Wij zouden uw website/webshop in twee week online kunnen zetten. Echter hangt dit wel af van de omvang van het project, het tempo waarin u het benodigde materiaal aanlevert (teksten, afbeeldingen en producten).

Kies je voor ons zodat wij dit kunnen realiseren, dan kies je voor een degelijke creatieve op maatwerk ontworpen vormgeving. Nadat jij je teksten en logo hebt aangeleverd volgt er een uitgebreid overleg met een van onze vormgevers. Op basis van jouw wensen, de aangeleverde content en onze expertise ontwerpen we een uniek eigen design voor de juiste look&feel.

Kosten website – Vriendelijke prijs – Service – kwaliteit

Het is daarom belangrijk om goed na te denken over jouw customize webdesign. Wij kijken graag samen met jou mee, wij bouwen op maat gemaakte websites en zorgen ervoor dat dit precies wordt wat je nodig hebt.

Wij maken voornamelijk websites voor starters, zzp’ers, en MKB bedrijven. Een website van een paar pagina’s kan al binnen twee weken online staan voor een betaalbare prijs. We werken vanuit Hoofddorp aan projecten in de Haarlemmermeer, Heemstede, Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Aalsmeer en Schiphol.