Skip to main content

# It’s all about the visitor.

 

Het ontwerp verandert continu. Hoewel sommige constanten blijven bestaan, komen er voortdurend aanvullende elementen naar voren die de impact van de website kunnen vergroten.

Sommige van deze elementen helpen bij het vertellen van verhalen en het uitleggen van de essentie van uw bedrijf, terwijl andere ervoor zorgen dat de interesse van de gebruiker onmiddellijk wordt gewekt of de ervaring op elk apparaat wordt verbeterd.

Only One Opportunity To Make a First Impression!
We love what we do webbased

Working on Fresh Ideas

Voor zowel startende ondernemers als mkb’ers leveren wij unieke en doelgerichte webdesigns. Een goede website is namelijk een website die doet wat hij moet doen.

Namelijk; verkopen, overtuigen en informeren. Een bezoeker moet te alle tijden weten wat jij doet, wat je te bieden hebt en wat hij moet doen om te krijgen wat hij wil.

We love what we do

Goede inhoud is wat uw website ook onderscheidt van de massa. Het succes van uw website wordt voornamelijk bepaald door de inhoud. Uiteindelijk wint content de portefeuilles van uw klanten.

Als ondernemer moet je van veel markten thuis zijn, maar er zijn altijd aspecten die je interessanter vindt of waarvoor je meer aanleg voor hebt. Het uitbesteden van bepaalde taken is verstandig waar je minder verstand van heb.

Time For A Change

Wij maken alles voor het web (Internet)

Wij kijken daarbij voornamelijk naar de functionaliteit van de website en laat je niet overdonderen door grafisch geweld

Maatwerk met webdesign
We Create a Truly Customized Solution for You

Successful online sales communicatie & marketing

Woocommerce Webshop - Webwinkel

Een WordPress webwinkel beginnen is eenvoudiger dan je denkt en de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo mooi kan jouw webshop eruitzien – ook voor mobiel gebruik, woocommerce zit bomvol functionaliteiten en koppelingen. Genoeg ingrediënten dus om uw webshop/ webwinkel/ webdesign tot een groot succes te maken.

Succesvol online sales

Om een webdesign van je webshop/ webwinkel te beginnen is geen specifieke kennis vereist. Om producten te kunnen verkopen heb je bezoekers nodig. Bezoekers kun je krijgen door bijvoorbeeld social media slim in te zetten. LinkedIn, Facebook, Instagram, Reddit, Marktplaats & TikTok kunnen een groot bereik opleveren waarmee je veel nieuwe sales kunt genereren.

Ook adverteren is natuurlijk een oplossing om aan extra bezoekers te komen. Wij helpen u graag….

A beautiful website is not the same as a good website

Je website kan nog zo mooi webdesign hebben en ooo zo functioneel zijn; als niemand hem kan vinden op het web, heeft hij geen waarde en sla je de plank mis...

Goed gevonden worden SEO
Snelheid draagt bij voor een betere online gebruikservaring
Onderhoud, Update's, Beveiliging en Back-ups

Voor elke webdesign is goed onderhoud en beveiliging erg belangrijk. Wij controleren je WordPress website daarom continue op compatibel plug-ins en achterstallige updates. Door gecontroleerd updates uit te voeren houden wij je website continu op het niveau zodat de website altijd stabiel draait en veilig is.

Website onderhouden

Het onderhoud van je website is namelijk onze verantwoordelijkheid, daar betaalt u namelijk ook een klein bedrag voor per jaar. Met continu processen draaien we update van de thema’s, WordPress zelf en plug-in updates voor een stabiele omgeving. Zo zorgen we ervoor dat WordPress websites altijd veilig, stabiel en hackproof zal blijven draaien.

Ook analyseren we je website op verschillende punten. Zo kijken we naar gebruiksvriendelijkheid, structuur en technologie.